Ани Лозанова увесели купона на J.J. Murphy’s


Ани Лозанова увесели купона на J.J. Murphy’s

6175

Ани Лозанова, заедно с нейната банда, нажeжи страстите с парчета от албума си „Огледало” в "J.J. Murphy’s" в Банско за първия му рожден ден.

Както "MySound.bg" вече съобщи, веселбата бе на 19 февруари.

Пъбът не можа да побере всички нейни почитатели, а за празнуващите в него певицата изпя специално „Нямам бряг”, написана от Иван Лечев. Партито продължи до ранните зори на 21 февруари и рожденикът почерпи гостите си с бира и торта. Празнуващите припяваха с Ани „Честит рожден ден” и танцуваха с много настроение на изпълнените от нея световни хитове. Певицата бе ухажвана от свои чуждестранни фенове, които не я пуснаха да си тръгне, докато не изпее на бис още веднъж любимите им песни. За тяхна радост, Ани подготвя нов албум с аранжименти на холандския композитор Ян Пери.

Ани и бандата й са забавлявали многократно през годините българи и чужденци в първия ирландски пъб в София, който посреща посетителите си като свои приятели вече 12 години.
 
От една година насам всеки, който обича и търси нетрадиционната атмосфера в Банско, може да се наслади на ирландски оригинални ястия и бира и във втория пъб "J.J. Murphy’s" у нас.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички