Tri O Five свирят в Монако пред кралски особи


Tri O Five свирят в Монако пред кралски особи

6191

Момчетата от Tri O Five заминават за Монако веднага след концерта си в "Sofia Live Club" тази събота.

Там те ще имат участие на специално ВИП- парти вечерта след старта на "The Monte-Carlo Rolex Masters Тournament" в луксозния комплекс "Zelo’s".

Дженифър Лопес и Марк Антъни, Куентин Тарантино, Брад Пит са само малка част от елитните гости на "Zelo’s", а на изявата на нашите момчета ще  присъстват кралски особи, олигарси и звезди от цял свят.

След успешното участие на формацията през месец февруари на сцената на "Sofia Live Club", любимците на българските меломани ще се изяват отново там утре вечер.

Групата съществува от 3 години и за този кратък период се радва на широка популярност. Основните качества на тези изключителни музиканти са техният талант и професионализъм.

Момчетата правят музика, каквато никой досега не е правил наоколо – изключително благ, безшевен джази-фънки-грууви-лаундж хаус.

В близките месеци формацията ще представи два нови сингъла, продуцирани от чужди лейбъли, ново видео и дори цял двоен албум.

Tri O Five е група, която създава авторска музика, продуцира и ремиксира в джази-грууви хаус направлението и чрез многобройните си концерти се радва на широка популярност.

Уникалната музика на формацията изля матрицата на едно ново течeние на българската сцена, оформяйки стила на множество клубни и ВИП-партита. Именно Tri O Five сътвориха саундтрака на партитата за Вим Вендерс, кувейтския Шейх Бадер, Ева Херцигова и Каролине Шойфеле, "Lux Only" и много други.

Илин Гривишки (DJ Илко) - Топдиджей и продуцент малко повече от десетилетие, един от малкото родни диджеи, изявяващи се  извън страната.

Майкъл Флеминг (aka Lexus) - Дълбокият соул вокал на Майкъл притежава мекотата и душевността на истински афро-американец, а самият той има невероятната способност  да поддържа всеки път партито колоритно, енергично и фънки.

Десислав Иванов (Десо) - Свирейки и на саксофон, и на пиано, той придава на всяко изпълнение истински възможности за  импровизация.

Антони Рикев (WahTony) - Един от най-уважаваните китаристи на своето поколение, съвършен професионалист, той се изявява на най-престижните събития в страната и чужбина.

И с кого ли не...

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички