Мейзи Уилямс купува вила на българското крайбрежие


Мейзи Уилямс купува вила на българското крайбрежие

5096

Фронтдамата на диско легендите Бони Ем (Boney M) - Мейзи Уилямс, планира да си купи малка къща край морето по нашето крайбрежие.

Шоколадовата дива е заявила това свое желание в писмо до организаторите "Арт БГ", в което се коментира програмата за двата концерта на формацията на българското Черноморие – съответно на 10 юли във Варна и на 12 юли в Бургас.

В деня между двете шоута певицата смята да се посвети на огледи като дори споделя, че има нещо конкретно предвид.

„Получих едно-две предложения, но предпочитам да видя на живо, а и да разгледам още няколко места преди да взема финално решение. Със сигурност обаче мястото трябва да предразполага към отдих, тъй като имам нужда от пълно разтоварване от динамиката на шоубизнеса“, обяснява Мейзи, но не уточнява точно местонахождение на предпочитаните локации.

Според слуховете тя стигнала до идеята за покупка на имот миналото лято, когато придобилите статус на тотални любимци на българската публика Бони Ем изнесоха у нас концерти в 7 български града, всичките преминали с невероятен успех. При посещението си във Варна и Бургас членовете на състава останаха очаровани от хубавите плажове там.

Както "MySound.bg" писа нееднократно, на 10 юли в Летния театър на Варна и на 12 юли в Летния театър на Бургас Бони Ем ще се изявят за втори път като се заканват, че в ритъма на най-големите им хитове като "Daddy Cool", "Rivers Оf Babylon" и "Rasputin" никой няма да остане седнал, а всички ще затанцуват като в една голяма дискотека в духа на 80-е.

За доброто настроение преди излизането на гостите ще се погрижат добрите им приятели от Трамвай N 5, за които тази роля отдавна вече се е превърнала в традиция.

Билети на цени между 20 и 50 лв. могат да бъдат намерени в разпространителската мрежа на Eventim.bg, в това число магазини "Германос", "Пикадили", "Мултирама", "Технополис", "Офис 1" и др. в цялата страна.

На място в съответния ден: на касата на Летния театър във Варна; Бургас - касата на Летния театър и Драматичен театър "Адриана Будевска".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички