Реге, ром и билки за афтър на Big Big Summer Reggae


Реге, ром и билки за афтър на Big Big Summer Reggae

5442

Популярната поредица "Global Vision NightsMemento Summer" 2010 продължава с партито "Reggae Magic - Jamaica" в "Beach Bar By Memento" утре.

Събитието е свообразно афтърпарти след 7-о издание на феста "Big Big Summer Reggae" миналия уикенд.

След като се разходихме из музиката и културата на екзотичните и слънчеви страни като Куба, Бразилия и Аржентина, като естествен завършек на нашето лятно пътешествие се отправяме към Ямайка. Островът, от където идва мощна вълна от реге, позитивни вибрации и духовни послания за Единство, Любов и Справедливост.

Духът на раста и благословията на JAH ще се развихрят чрез музикалната селекцията на Dancing Lion, съдържаща мелодична, грууви пулсация или иначе казано -  sweet reggae music, обясниха организаторите.

Екипът на "Global Vision Circle" отново ще се погрижи да се пренесем и визуално на карибския отстров Ямайка, което окончателно да ни настрои за летните почивки и приключения, обещаха оттам.

Благодарим че бяхте с нас под открито небе в бар "Memento", където ще се видим и наесен. Очакваме ви и тази последна сряда, която да изкараме съвсем по ямайски – с реге, ром и билки.

Начало: 20.30, вход свободен.

"Beach Bar By Memento" е в центъра на София - на ул. "Раковски" 106 (на ъгъла с "Гурко").

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички