Слави Трифонов и Ку-ку бенд с грандизно турне в Америка и Канада


Слави Трифонов и Ку-ку бенд с грандизно турне в Америка и Канада

1691

Слави Трифонов и Ку-ку бенд потеглят на презеокеанска обиколка.

Slavi Trifonov & Ku-Ku Band American Tour" 2010 ще мине през САЩ и Канада  през август и септември.

В изявите ще участват още балет Магаданс и актьорите Краси Радков, Виктор Калев и Мариан Бачев, които ще представят шоуто последователно в градовете Бостън (23 септември), Ню Йорк (25 септември), Чикаго (30 септември) и Лос Анджелис (2 октомври). За Канада са определени Торонто и Монреал, датата за което шоу е в процес на уточняване все още.

При голям интерес от страна на публиката са възможни както осъществяването на два концерта в един ден, така и добавянето на нови дати.  

Събитието е организирано от "София Мюзик Ентерпрайсис" в партньорство с американската компания "Харбър Айлънд Рекърдс".

Турнето е уникално по рода си по отношение на суперпрецизната организация. Гиговеге ще бъдат в спортни зали с капацитет от 2 000 до 6 000 души, а не в кръчми и църкви, каквато практика е имало досега. Екипът включва 50 човека и огромна озвучителна и осветителна апаратура, както специални ефекти и инструменти, които ще бъдат превозвани със самолет, предоставен от обслужаващата турнето компания. Всички професионалисти ще пребивават в САЩ с официални работни визи.

Билетите са в продажба, като за първи път се разпространяват в цял свят онлайн чрез мрежата на Тикетпро /www.ticketpro.bg/ – един от най-големите билетни оператори. Те ще се продават на място и в деня на събитието на цени от 40 и 50 щатски доларa, а за пенсионери, инвалиди и деца – по 30 доларa.

Концертната програма ще бъде над 2 часа и ще включва всички емблематични песни на Слави Трифонов и Ку-ку бенд, много танци, скечове и шоу.

Репертоарът е  насочен предимно към българските имигранти в Америка, но ще бъде достатъчно разнообразен и атрактивен, за да привлече вниманието и на местната публика.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички