Нова игра на радио Nova и Tuborg праща щастливец в Ибиса


Нова игра на радио Nova и Tuborg праща щастливец в Ибиса

5892

Радио Nova и Tuborg дават шанс на любителите на клубните забавления това лято да спечелят незабравимо музикално преживяване за себе си и приятел - пътуване до испанския остров Ибиса и покана за най-горещото парти на сезона – Release Yourself, на Роджър Санчез (Roger Sanchez) в легендарния клуб Amnesia.

Победителят ще се озове на терасата на това култово място в нощта на шоуто на именития диджей на 31 август.

Участието в томболата за спечелване на атрактивната награда е възможно след регистрация на един от двата уебсайта - www.radionova.bg или www.tuborg.bg.

Слушателите трябва внимателно да следят програмата на радиото всеки ден между 7 и 17 часа на 101. 7 FM и когато чуят гласа на Роджър Санчез, да отидат на www.radionova.bg и да посочат точния час на излъчването му.

Феновете на Tuborg също могат да участват, като се регистрират в TUBORG GREEN PASS за това събитие на www.tuborg.bg, а за любителите на високите технологии от TUBORG са предвидили регистрация и през току-що обновената версия на приложението си за iPhone – TUBORG GIG GUIDE 2.0 (http://itunes.apple.com/ro/app/tuborg-gig-guide/id358673658?mt=8)

Регистрацията ще бъде активна от 5 до 22 август, когато в присъствието на нотариус ще бъде изтеглено името на един щастливец. Той, заедно със свой приятел, ще има възможност да пътува до Ибиса, Испания, и да стане част от уникалното преживяване Release Yourself.

Роджър Санчез и Release Yourself

Носителят на наградата “Грами” (Grammy) Роджър Санчез е един от най-популярните диджеи в света. Започва кариерата си в края на 80-е години на миналия век в най-добрите клубове в Ню Йорк. Издава първото си парче през 1990, а първият му наистина голям успех идва през 1996 с проекта "Transatlantic Soul" и песента "Release Yo’ Self". Ремиксирал е звезди като Майкъл Джексън, Даяна Рос, Симпли Ред, Депеш Мод, Кайли Миноуг и Дъ Полис  (The Police). Издава хит N 1 – "Another Chance" (2001), а година по-късно създава издателската компания Stealth Records. През 2004 печели “Грами” за ремикса си на "Hella Good" на Ноу Даут (No Doubt).

Предаването му Release Yourself, което в България се излъчва единствено на честотата на радио Nova – 101. 7 FM, има аудитория от повече от 1 200 000 души в повече от 20 страни. Release Yourself печели наградата за най-добър podcast на International Dance Music Awards през 2006, а самият Санзчез бе обявен за най-добрия хаус диджей 2007 в Ибиса, където има собствена вечер в клуб Amnesia.

Клуб Amnesia
    
Заведението  отваря врати през 70-е години на миналия век и бързо си извоюва име на един от най-добрите световни клубове заради големите си възможности по отношение на звука, осветлението и обслужването. Сега е лятна резиденция на диджеи от ранга на Роджър Санчез, Армин ван Бюрен (Armin Van Buuren), Eric Prydz, Ferry Corsten, Paco Maroto, Пол ван Дайк (Paul Van Dyk) и др. Награден е през 2007 за Best Global Club на International Dance Music Awards. Капацитетът му е около 5 000 души, разполага с 16 бара и персонал от близо 200 души.

Много от сцените в емблематичния за феновете на хаус музиката филм It's All Gone Pete Tong са снимани именно там.

Двучасовото предаване на Роджър Санчез Release Yourself е по радио Nova всеки петък от 18 до 20 ч. и в събота от 17 до 19 ч.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички