Eklips с лудо шоу в София на 1 октомври


Eklips с лудо шоу в София на 1 октомври

5493

Френското чудо на бийтбокса Eklips идва с ново шоу в София на 1 октомври.

Визитата му е по повод големия финал на The Official Nescafe® 3 In 1 Beatbox Battle 2010. Това ще е трета изява на французина у нас, но за първи път той ще се появи на голямата сцена в едно неочаквано лудо шоу с DJ Нелсън (DJ Nelson). Подготвеното от тях The Crazy Show e специална серия от гигове – смес от бийтбоксинг и диджеинг. Финалът ще се състои пред Паметника на съветската армия в столицата от 18.00 ч. на 1 октомври.
 
66 бийтбоксъри се записаха за участие в единствения на Балканите национален турнир по бийтбокс - The Official Nescafe® 3 In 1 Beatbox Battle 2010. В периода между 25 май и 25 юли те качиха на сайта www.nesafe.bg свои оригинални видеоклипове с бийтбокс. Гласуване определи 32-а, които продължават в следващия етап.

Във втори кръг следват  елиминации. Всеки ще се срещне пряко със своя опонент в beatbox battle, а жури ще реши кой от двамата в битката е достоен за големия финал. Тази година сайтът www.nescafe.bg отчете почти 100% ръст на регистриралите се, които надвишиха 5000 души.  Световният шампион ZeDe и бившият световен вицешампион RoxorLoops са другите двама гости на четвъртото издание на събитието. Специални гости и жури в турнира досега са били най-големите звезди на световната бийтбокс сцена – Faith SFX, Еklips и The Godfather Of NoiseRahzel.

Nescafe® е брандът, който в най-голяма степен спомогна за развитието на бийтбокса в България. През 2007, когато стартира шампионатът, за участие се записаха около двайдетина участника, а единственият познат бийтбоксър в България беше Ред Уан (RedOne). В последните 2 години участниците са над 60, а публиката на финала се очаква надхвърли 5000 души.

Скилър (Skiller) (Александър Деянов), Rammon (Георги Яламас) и BeatMaker (Ренан Рашид) са досегашните шампиони на България. Скилър успешно развива уникалните си умения на българската музикална сцена, като участва в различни хип-хоп, поп и джаз колаборации.

BeatMaker е част от Beat 4 Fun – финалисти в първото издание на риалитито „България търси талант”.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички