Дийп Зоун на уроци по румънски под строй


Дийп Зоун на уроци по румънски под строй

5511

Всички музиканти от Дийп Зоун Проджект (Deep Zone Project) тръгват на уроци по румънски съвсем скоро, научи MySound.bg от "бащата" на формацията - Любо Савов.

"Моите хора ще ги водя под строй, а аз - най-отпред. Имаме една година време да изучим езика", довери музикантът, известен още като ДжураTоун (JuraTone).

Причината да се запишат на курсове е бизнесът. "Много ни харесаха румънците и вече кроим планове за идното лято", допълни Савов. Дийп Зоун се подвизаваха по Северното Черноморие повече от три месеца.

"Навсякъде в Албена и Златните (пясъци) по-голяма част от надписите по заведенията или пък като предлагани услуги бяха на румънски", разказа той. Именно в тези курортни комплекси Дийп Зоун били забелязани от редица румънски мениджъри, продуценти и изобщо личности от шоубизнеса.

Първите покани за участия в нашата съседка вече са факт.

Окрилени от успеха на албума "Dance Energy", Дийп Зоун са насторени на вълна за следващия си проект.

"В няколко парчета ще експериментираме, предстои ни голям стилов завой, затова и много внимаваме", призна Любо.

"Опитите ни обаче не за сметка на танцувалната ритмика, с която ни свързват феновете", поясни неговият син Диян Савов, който под артистичния псевдоним DJ Диян Соло се изяви в комбина с Явор Захариев (Гравити Ко.) на фестивала "София: Поетики" край Езерото с лилите в столичната "Борисова градина" снощи.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички