Тузарите откриха сезона с парти в Ел Ей


Тузарите откриха сезона с парти в Ел Ей

5727

Ицо Стоте манекенки, Пепи Лашов и Златка Димитрова окупираха най-скъпата ВИП-маса - бял роял, на откриването на новия клуб "Ел Ей" в София снощи.

Към мъжката компания се присъедини и бившият шеф на магистрална полиция полк. Краси Занев, а Златка не се отдели от приятелките си, с които рано-ранo си тръгна.

По традиция Сираков дойде без изгората си Зара, с която демонстрират раздяла пред медиите.

Освен с ултраскъп бял роял, почитателите на лукса бяха зашеметени и от първия 3D бар у нас. Както и от Бара на дългите крака и страхотните тела, който бе препълнен през цялата вечер.

Сред гостите на собственика на заведението Илко Илиев и на PR-ите на клуба Патриция Кирилова и Нина Никол бяха разследващата журналистка Светла Тадаръкова, личният трньор на Долф Лундгрен - Слави Славов, медийните босове Георги и Димитър Бедникови, представителите на българо-немска инженерингова компания Стоян Стойчев и Алекс Койнов и много други.

Гостите се насладиха на виртуозните умения на Боби Вълчев (на снимката) и на вариететното шоу, подарък от Илко Илиев. Той е категоричен, че в "Ел Ей" ще се наложи трудно постижимия в клубовете ни дрес код.

Както MySound.bg вече отбеляза, Илиев е създател и на култовия шоу бар No Limit.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички