Йорданка Христова и Васил Найденов в журито на Bailando


Йорданка Христова и Васил Найденов в журито на Bailando

2609

Дълго пазената тайна за това кой ще води и оценява в „Bailando - сцена на мечтите”, е вече минало.

За пеещите и танцуващи участници ще вдигат оценки Йорданка Христова, Васил Найденов и Нешка Робева. Приятна изненада ще бъде и участието на харизматичната Татяна Лолова, която със сигурност ще внесе от неподправения си чар сред строгите и зорки погледи на останалите членове, познати със своите високи изисквания. Съставът на журито ще се променя всяка седмица на ротационен принцип, като оценяващите ще бъдат трима на брой.

„Много е трудно да оцениш само таланта на тези хора. Зад тях стоят истински истории, които по някакъв начин вътрешно всеки от нас преживява и би искал да сбъдне мечтите им. Все пак, това което ще трябва да оценим, е таланта им, и наистина е много отговорно”, споделя Васил Найденов.  

В нова роля като водещи ще се превъплятят Георги Мамалев и Стефания Колева. Двамата актьори от Народния театър имат афинитет към забавното и развлекателното, и ще трябва да насочват емоционалната нишка между зрителите и участниците в Bailando. Със съдействието на театъра продуцентите на предаването успяха да съчетаят сценичните участия на актьорите с тези в Bailando, за да не ощетят почитателите им в Народния.    

Три дни преди старта на надпреварата, имената на двадесет и четирите двойки, които ще се състезават, за да сбъднат една мечта, са окончателно известни. Те вече репетират с хореографите и музикалните педагози. Сред участниците се говори, че Филип Аврамов и Параскева Джукелова са най-напреднали измежду танцуващите и вече разработват хореографията за второто си представяне. При пеещите се пази дискретно мълчание относно уменията на известните, но самото присъствие на имена като Нели Рангелова, Кичка Бодурова, Свилен от Остава и Васил Петров е достатъчен критерий за качеството на изпълненията.  

Пълен списък с имената на популярните българи, участници в шоуто:

Танцуващи: Таня Богомилова, Христо Калоферов, Параскева Джукелова, Евгения Раданова, Филип Аврамов, Ширин Местан, Любомир Ковачев, Дидо Мачев, Калина Крумова, Мая Бежанска, Сантра, Стефан и Владо от Young BB

Пеещи: Кичка Бодурова, Иван Лечев, Васил Петров, Мира Радева, Свилен от Остава, Юлиян Константинов, Иво Инджев, Дидо от D2, Красимир Каракачанов, Нели Рангелова, Маргарита Михнева, Антон Радичев

Победителят от танцувалното шоу VIP Dance Светлин Димитров и финалистката Яна Акимова тренират здраво с участниците.

Общо 13 професионални танцьори от различни стилове и трима учители по пеене отработват хореографиите и репетират песните. 24 популярни личности ще танцуват и пеят в тандем с обикновени хора, които има съкровена мечта. Чрез умения, сценично присъствие и мотивация двойките ще се състезават да спечелят вниманието и сърцата на зрителите за своята лична кауза. „Репетициите са ежедневни и приличат на тренировки. Всички се отнасят отговорно към тях”, коментира Светльо Димитров.

С участниците репетират добре познатите танцьори от VIP Dance: Атанас Месечков; Маргарита Будинова, сестрат на певицата Петя Павлова; шампионът по брейк Димитър БожиловМако, син на известния танцов педагог и съдия по спортни танци Владо Божилов; Анета Авакян от ансамбъла на Нешка Робева; шампионът на България по латиноамерикански танци за 2006 Трендафил Сърмов; Димитрина Русева; Ана Дончева, носител на Kупа България за 2007, и кубинецът Алфредо Торес.

Джаз дивата Камелия Тодорова и сестрата на Стефка ОникянВиолета Оникян, работят върху дуетните изпълнения на 12 от двойките. „При танците може да се наблегне на атрактивността и визията. Когато говорим обаче за глас, той трябва да бъде искрен и неподправен. Това са нещата, на които наблягаме в репетициите”, обясни Камелия Тодорова, която репетира с всички от изпълнителите.

Изненада сред имената на учителите по пеене е Боян Митев. Той стана известен с участието си в "Мюзик Айдъл" 3 и колоритното му авторско изпълнение на песента "Циганино".

Доскоро работещият като тапицер Митев е прикрепен към лидера на ВМРО Красимир Каракачанов.

"Bailando – сцена на мечтите" започва по "Нова телевизия" от 20 часа на 20 септември.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички