Amsterdam Dance Event се задава с електронен тътен


Amsterdam Dance Event се задава с електронен тътен

1077

Петнайстото издание на Amsterdam Dance Event (ADE) ще се проведе в т.нар. столица на свободата след по-малко от месец.

Най-големият клубен фестивал събира феновете на електронния саунд между 19 и 23 октомври.

Повечето от световните корифеи на пулта и над 100 000 почитатели се очакват на събитието.

В програмата са обявени 40 клуба и локации в цялата луда столица на Холандия, в които ще се развихрят над 700 диджея, представящи различни лейбъли и страни.

Като всеки голям фестивал по света и ADE има своето скромно начало с малка локална конференция през 1996. Прекрачвайки границата на два века, обаче той вече е сред най–големите и значими събития за музикалната индустрия днес.

Не случайно организаторите наричат фестивала си вход към международната електронна музикална сцена. С годините през това наистина специално място са се изявили най–големите артисти от всички направления в електронната сцена. (А и не само!) Много от тях дължат своето израстване в музикално отношение и кариерата си въобще именно на този фест. Те не само превръщат 5 от октомврийските нощи на Амстердам в бели нощи с невероятни партита, но и силно скъсяват разстоянието между себе си и фенове и журналисти... Споделят опита си в музикалния бизнес в почти интимни конференции и са готови да отговорят дори и на най–глупавите въпроси...

MySound.bg се убеди в това миналата година, когато бе част от грандиозното и вълнуващо събитие – ADE 2009, като дори успя да се добере и попита за плановете му най–големия към момента - Армин Ван Бюрен (Armin van Buuren). Той обеща тогава да посети България най-после през 2010. Което и се случи наистина. Грандът направи фамозно парти на Cacao Beach през лятото.

MySound ще бъде част и от електронния вулкан в Холандия - ADE 2010, който обещава да изригне не по–слабо и вълнуващо от миналогодишния.

Като водеща конференция в света на електронната музика, тя ще обедини над 2 000 делегати от над 50 страни.

Опит, проблеми и по-важното - решения на проблеми и казуси под формата на отворени лекции, ще споделят над 150 специални гости.

Повече информация за това как може да станете част от събитието - на сайта на ADE 2010:

http://www.amsterdam-dance-event.nl

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички