Д-р Албън се развихря в клуб Jim Beam довечера


Д-р Албън се развихря в клуб Jim Beam довечера

5149

Д-р Албан ще се изяви в София довечера.

Шведската звезда пристига да открие новия сезон в популярното заведение Jim Beam.

Гостът идва с мениджъра си и двама души антураж по покана на клуба. Той ще остане само една вечер за изявата си, като ще нощува в петзвездния хотел "Кемпински - Зографски".
 
Още преди да стъпи на родна земя вокалистът предявил кралски претенции. Освен високите изисквания, които поставил за качеството на осветлението, звука и техническите съоръжения, той поискал да има на разположение лимузина по време на престоя си у нас, да нощува в най-квалитетния ни 5-звезден хотел в София и да се храни единствено с екологично чиста храна. В листа специално внимание е отделено на менюто за вечеря. То трябва да изобилства от морски деликатеси  - омари, калмари, октопод, риба, да има разнообразие от плодове и леки ордьоври. Тъмнокожият изпълнител пожелал да пие бяло италианско вино с марка "Фраскати Терре Дей Грифи".
 
Д-р Албън, чието истинско име е Албан Нвапа, е роден в Нигерия на 26 август 1957. Учи стоматология в Швеция и остава да живее там. Преди да започне музикалната си кариера, моделира дрехи и отваря свой собствен бутик. Работи като диджей в клуб в Стокхолм. През 1990 го забелязват DJ Рене и легендарният Дениз По, които издават първия му сингъл "Hello Africa", а едноименният албум става платинен.

Следват хитовете "One Love", "It's My Life", "Look Who's Talking" и много други.

Музикантът създава свое звукозаписно студио Dr-Records.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички