Фраш на промоцията на Йерихон


Фраш на промоцията на Йерихон

7881

Йерихон представиха втория си албум - "Стъпка през", в Sofia Live Club снощи.

Концертът започна с познатите и обичани от почитателите песни от дебюта „Нов ден”. Във втория сет публиката посрещна възторжено 7-е нови парчета на бандата – „Рай”, “Step Тhrough”, “Awake”, „Тя”, „Много”, “A Friend Оf Mine” и „Dream Аway”.

Новият диск е „облечен” в уникална копринена обложка и е издаден в две версии – на български и английски. Всички парчетата могат да бъдат чути и на сайта на групата www.jerihon.com. Желаещите да се сдобият с колекционерския диск ще могат да го направят отново чрез сайта.

По време на представянето на „Стъпка през” бяха изтеглени имената на 10 почитатели на Йерихон, които се сдобиха с промодиск с персонални автографи от бандата. За всички фенове бяха подготвени и специални тениски с мотиви от обложката на втория им диск, които също могат да бъдат намерени на сайта на групата.

Йерихон планират представяне на новите парчета в клубове и на събития из страната. След второто място през лятото на конкурса RockOnly!, в момента музикантите са сред 27-е финалисти в конкурса Euro Demo на социалната мрежа My Space. Предстои жури, съставено от членове на MySpace и Foundation Santander 2016, да избере 5-е най-добри групи, които ще участват на големия финал  в Испания преди края на годината.

Йерихон са Мартина Балджиева (цигулка и вокали), Михаил Русев (барабани и вокали), Борис Самаринов (бас и вокали) и Стоян Бозов (китара и вокали) са събрани около идеята за музициране по новаторски начин, който пленява и разтърсва едновременно с мелодии на рок музиката от 60-е, 70-е, 80-е и 90-е години на миналия век, но обогатени с много съвременно звучене.

Още - на:

www.jerihon.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички