Теди Кацарова и Ники Мартинов не сработили в началото


Теди Кацарова и Ники Мартинов не сработили в началото

5242

Ники Мартинов и Теди Кацарова гостуваха в „Денят е прекрасен” по bTV, където споделиха любопитни подробности от участието си във „Великолепната шесторка”.

Оказа се, че в началото се сработвали трудно, защото певицата се опитвала да се наложи много професионално по отношение на музиката. Ники заяви, че до края на шоуто няма да се предаде и ще остане със сериозен имидж на твърд рокаджия. И двамата обаче са единодушни, че най-важното е да съберат максимален брой зрителски гласове. Мартинов отправи шеговита покана към Васко Мавриков да го замества в някое от изданията на „Великолепната шесторка”, когато е зает със състезания в школата си по оцеляване.

Заедно с Теди и Ники в студиото на Ива и Васко Мавриков беше и Фелипе – румънски изпълнител и продуцент на Теди на новия й проект, който разказа как в Румъния вече от две години всички домове за деца са закрити и родителите получават адекватна подкрепа, за да не ги изоставят - каквато е и целта на bTVУНИЦЕФ с „Великолепната шесторка и ”.

Ники Мартинов припомни, че процедурата по осиновяване трябва да е сериозна, което не значи тромава и най-вече да защитава интересите на децата, защото според статистиката всяко пето дете се взима с цел експлоатация. Според него, не е нужно да си бездетен, за да отделиш от залъка си и да дадеш грижа и любов на още едно дете в семейството си.

Водещата на „Денят е прекрасенИва пък припомни, че броят на домовете и истинското им състояние са станали публично достояние едва след промените, но вече повече от 20 години този проблем не може да бъде решен.

"Затова е крайно време да стигне до съзнанието на всеки от нас, че домовете не са място, където просто можем да оставим децата си и да ги забравим", каза тя.

Ива и Васко Мавриков отново изразиха пълната си подкрепа за двойката на Теди и Ники, след като миналата седмица пяха заедно с тях и обещаха, че отново ще им се притекат на помощ в шоуто.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички