P!nk - Hurts 2B Human


1577

P!nk - Hurts 2B Human

Осмият студиен албум на поп иконата P!nk "Hurts 2B Human" бе огласен от цели четири официални сингъла: "Walk Me Home", "Hustle", "Can We Pretend" и заглавната песен с участието на ар-ен-би звездата Khalid, чиято премиера се състоя преди дни. (Лирик видео към "Hurts 2B Human" ft. Khalid тук).
Премиерата на пилотното парче "Walk Me Home" се състоя на сцената на тазгодишните Британски музикални награди, на които певицата бе удостоена с награда за изключителен принос в музиката. Американката влезе в историята на британската музикална индустрия като първия чуждестранен изпълнител, получил това отличие. В началото на февруари вокалистката получи и собствена звезда в Алеята на славата в Холивуд. "Walk Me Home", написана от Nate Reuss, Scott Harris и P!nk и продуцирана от Peter Thomas и Kyle Moorman, има над 50 милиона стрийминга глобално и остава в Топ 10 чарта на iTunes в САЩ. Зад впечатляващото видео са  режисьорът на филмовия хит "The Greatest Showman" - Michael Gracey, и Stuart Bowen. Клипът е с над 20 милиона гледания. 

"Hustle" излезе на 28 март. Авторският екип зад динамичното парче е наистина впечатляващ: самата певица, Dan Reynolds от бандата Imagine Dragons и продуцентът Jorgen Odegard. Продукцията на песента е дело на Оdegard и Reynolds.
Албумът съдържа 13 песни. Екипът, участвал в създаването му, е истински дрийм тийм. За композирането му P!nk се сътрудничи отново с хората, които стоят зад някои от най-успешните ѝ проекти - авторите и продуценти Max Martin, Shellback, Julia Michaels, Nate Ruess, Greg Kurstin и Billy Mann.  За новия студиен диск изпълнителката  за първи си сътрудничи с артисти и автори като Teddy Geiger, Sasha Sloan, Beck и Sia
В "Hurts 2B Human" участват гост музикантите Khalid, Chris Stapleton, Cash Cash и Wrabel.  

P!nk в момента е на турне в САЩ, част от световната ѝ обиколка Beautiful Trauma World Tour, продала над 3 милиона билета по целия свят и над 1 милион само в Северна Америка. Повече информация за концертите -  тук: https://www.pinkspage.com/. От дебюта си през 2000 година, P!nk има издадени 7 студийни албума, 1 компилация с хитове, над 60 милиона продадени копия от албуми, над 75 милиона продадени сингли, над 2.4 милиона продадени DVD-та и 15 сингъла в Топ 10 в сингъл чарта на "Билборд" Billboard Hot 100 (четири от които №1). В допълнение, тя е носител на три награди "Грами" (от 20 номинации), приз "Еми", две отличия от "Билборд", седем видеомузикални награди на MTV (включително и статуетка за изключителен принос през 2017 г. - Vanguard Award), две европейски награди на MTV, два приза на People’s Choice. Певицата беше обявена за Жена на годината от сп. "Билборд". "Hurts 2B Human" е наличен на CD в най-големия музикален онлайн магазин у нас www.musicmall.bgВинил изданието ще излезе в края на юни.

Албумът е на музикалния пазар у нас от "Вирджиния Рекърдс"/Sony Music.


Траклист


Hustle                                                     
(Hey Why) Miss You Sometime          
Walk Me Home                                     
My Attic                                     
90 Days featuring Wrabel                               
Hurts 2B Human featuring Khalid       
Can We Pretend featuring Cash Cash         
Courage                        
Happy                                        
We Could Have It All                     
Love Me Anyway featuring Chris Stapleton
Circle Game                             
The Last Song Of Your Life

Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички