Slipknot - We Are Not Your Kind


2033

Slipknot - We Are Not Your Kind

"Slipknot издадоха своя най-силен албум в своята кариера", отбеляза Consequence Оf Sound по повод появата на "We Are Not Your Kind", а The Independent декларира: "Чистата амбиция на "We Are Not Your Kind" е точно толкова зашеметяваща, колкото на албума "Iowa", като  динамиката може би е дори по-добра".

"Най-добрият музикален експорт на Айова се подобри по отношение на разширяващ границите на жанра звук", написа Billboard. "Шестият албум на Slipknot е поразителен", похвали го и британското издание NME.

Водещият сингъл "Unsainted" и парчетата "Birth Of The Cruel" и "Solway Firth" огласиха премиерата на "We Are Not Your Kind". Всяко от тях излизаше с режисирано от M. Shawn Crahan музикално видео и всяко от тях влизаше в "Набиращи популярност" в глобалния YouTube (всички видеоклипове, не само музиката) - "Unsainted" на #1 по света за пълни 24 часа, регистрирайки  над 60 милиона гледания само за няколко седмици. Групата, която събра над 52 милиона гледания само за два месеца, разтърси света още веднъж с дебютите на живо на "Unsainted" и на сингъла от 2018 "All Out Life" в шоуто на Jimmy Kimmel Live!, като и двете представяния станаха най-гледаните изпълнения на шоуто в YouTube за 2019. Видеото на "Solway Firth" включи ексклузивни кадри от оригиналния сериал на Amazon "The Boys" заедно с изпълнения на живо на Slipknot от скорошните участия на бандата в афиша на европейски  фестивали.

Продуциран от самата група и Greg Fidelman, проектът, който се появи в каталога на  Roadrunner Records, следва зашеметяващия диск "5: The Gray Chapter" (2014 г.). Изданието, посветено на починалия Пол Грей, дебютира в Топ 5 на официалните класации за албуми на 19 страни по света, включително САЩ (#1), Япония (#1), Aвстралия (#1), Русия (#1), Великобритания (#2) и Германия (#2).

Американците шокираха феновете по света с "All Out Life". Реакциите към сингъла бяха зашеметяващи, като oфициалното музикално видео – също режисирано от Crahan, събра повече от 43 милиона гледания в YouTube в официалния канал на групата.

Неотдавна музикантите разкриха подробности за тяхна собствена марка алкохол No. 9 Iowa Whiskey, която може да бъде купена в избрани магазини във всичките 50 щата на Америка, както и по време на турнето Knotfest Roadshow. Уискито е колаборация с базираната в Айова компания Cedar Ridge Distillery и е правено от царевица от тази спечелила награда дестилираща семейна ферма от Winthrop.

Траклист


1. Insert Coin
2. Unsainted
3. Birth Of The Cruel
4. Death Because Of Death
5. Nero Forte
6. Critical Darling
7. A Liar’s Funeral
8. Red Flag
9. What’s Next
10. Spiders  
11. Orphan
12. My Pain
13. Not Long For This World
14. Solway Firth
Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички