Кристиан Костов - Mood:


6662

Кристиан Костов - Mood:

Кристиан Костов постави финални акорди на наситен творчески период в живота си с прецизно създадния миниалбум "Mood:".

Изданието съдържа 6 сингъла, включително популярните през последните месеци парчета "Honest", "Better" и "Things I Like". С премиерата на EP-то излезе и 4-тият сингъл от него – "Thinking".

Стартирайки своята професионална музикална кариера от България с участието си в X Factor, Кристиан Костов вече се радва на голям международен успех като артист на водещата в света музикална компания Universal Music Group.

Още от първите си проекти, Кристиан винаги се е стремял да надхвърля музикалните норми, към които много съвременни артисти се придържат. Последният му проект го доказва напълно. Малко по малко, младият артист разкрива части от картина, всяка от които абсолютно различна. Крайният вариант на произведението e  "Mood:". Песните в него разглеждат състоянията на ума, дълбаейки по-навътре в психиката на артиста.

За "Mood:" Кристиан, който отвоюва второ място на България в конкурса "Евровизия", работи с екип от доказани професионалисти, чиито имена присъстват в кредитите на световни звезди като Bebe Rexha, Demi Lovato, Gallant и BTS.

Изданието започва с водещия сингъл "Thinking". Той хвърля поглед върху музикалния език на Кристиан през 2020 година  – оптимистичен и мечтателен, без да игнорира случващото се около нас. Това настроение се запазва и в "Depressed Оn Wednesday" – иронично, най-щастливо звучащото парче от албума, което засяга темите за менталното здраве от освежаващо оптимистична гледна точка, която гласи: "Можем да победим това, ако сме заедно"! Иронията не отсъства и в "Things I Like" – там талантливият изпълнител ни представя образа на партньора-мечта. Качествата, които търсим в другия, изброени в секция "Търся" в приложение за запознанства, тук са заместени от такива, които най-малкото са предпоставка за проблем. "Honest" е първото парче, което се появява след края на експлозивна връзка. Междувременно, сингълът "Take Me Back" е зареден със словесна и музикална носталгия с груув звученето си от 80-те. Последният сингъл - "Better", е перфектен край на тази история и резонира с вибрациите на света, в който се надяваме да живеем по-добре.

"Mood:" е цяло преживяване. Воден от музиката, слушателят неусетно преминава през него. А този, който реши да се върне, със сигурност ще намери историята, която перфектно го описва.

В началото на 2019 година Кристиан дебютира в Китай като най-младия състезател в дългогодишния певчески китайкси конкурс Singer. Неговата изумителна сценична изява и чар на личността спечелиха милионите сърца на китайските фенове. След последното си участие в шоуто, изпълнителят се сдоби с 11 милиона стрийминга в най-голямата китайската платформа за музика – QQMusic и то само за ден.
 
"Mood:" е наличен за стрийминг и сваляне в дигиталните платформи тук: https://umg.lnk.to/Mood.

Кристиан Костов във Фейсбук: https://www.facebook.com/kristian.kostov.official

Траклист


1. Thinking*
2. Depressed On Wednesday
3. Things I Like
4. Honest
5. Take Me Back
6. Better
Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички