Quintet Colors за чиста радост. Супергрупата излиза на сцената в Sofia Live Club този четвъртък
Репортаж от първи ред на сцената: Ancient, Serpentine Creation, Ambroz и Historian в София
40 години от издаването на "Powerslave"! Ще го отпразнуваме с Raising Hell в столичния клуб Live & Loud
Нова генерация с бутиков концерт. Само 300 души ще могат да гледат бандата в столичния клуб "Строежа" на 20 март
Tailgunner преди U.D.O. в София
Даниел Верстапен с два концерта у нас. Нина Николина, Любо Киров, Калин Вельов и Магическите гласове на България ще са специални гости на белгийския пианист
Judas Priest отново в България на 19 юли
Гръцките дет/трашъри Rapture с концерт в София, младите лъвчета Certain Demise и Unbaptised ще открият за гостите на 22 март
Съвместен концерт на Ancient и Serpentine Creation, Historian и Ambroz ще ударят преди хедлайнърите в столичния клуб "При Черепите" на 16 март
Sevi в афиша на шотландския Winter Storm Festival
Басистът на легендите Einstürzende Neubauten с hackedepicciotto за първи път в България
Метъл машините Decapitated, Incantation и Nervosa ще мелят в столичния клуб Mixtape 5

Dara - "Родена такава"


7042

Dara - "Родена такава"

Първият студиен албум на Dara - луксозно издание с лично послание от нея, ексклузивни фотографии и още изненади, е за всички онези, които подкрепят таланта и мечтите ѝ.

Ярката звезда на Dara изгря в X Factor преди 7 години. "Родена съм с музика в сърцето", каза изпълнителката още в първото си интервю като участник във формата. Със стъпването ѝ на сцената стана ясно, че тя е въплъщение на всичко, което означаваме с X Factor в света на музиката – артист с необяснимо силно влияние и със специален талант.

Няма друга като Dara. Тя наистина е РОДЕНА ТАКАВА - необикновена, смела, различна, позитивна, с гигантска енергия, обаяние и влияние върху публиката. След нея върви армия от фенове, които я следват навсякъде, копират начина ѝ на поведение и обличане и добавят към имената си в социалните мрежи името "dude" (в буквален превод на български – пич), както е нарекла себе си Dara в профила си в Инстаграм (@darnadude).

От самото начало на музикалното ѝ пътешествие e считана за любимото лице на българската поп сцена. Дебютното ѝ парче "К’во не чу" оглави всички класации у нас. Следват "Родена такава", "Недей", "Все на мен", "Darbie", "Ела ела", "Ай ай", "Thunder" и др. – до едно със статус на суперхит.

"Решихме да съберем всички следи по пътя ми дотук в един албум, който да е белег, свидетелство за радостта и привилегията да обитавам света на музиката. Готова съм да направя следващия скок и затова с обич затварям един период от кариерата си и стъпвам в следващия. Искам да благодаря на абсолютно всички, които вярват в мен откакто съм започнала и които са оставили любов и професионализъм в песните ми, в клиповете ми, в споделените ни дни. Ще отпразнувам всички ви с концерт-спектакъл, по който работя с най-добрите хореографи, танцьори, саунд дизайнери, визуални артисти и стилисти. Знам колко време чакахте този момент. Обичам ви, няма нищо по-важно за мен от подкрепата ви през годините", е посланието на Dara.

Зад всичко стои екипът на "Вирджиния Рекърдс" – продуценти и мениджъри на изпълнителката

"Родена такава" в MUSICMALL.BG
 

Траклист


Родена такава
   Недей
   Darbie
   К‘во не чу
   Ела ела
   Все на мен
   Ай ай
   Mamacita
   Соса маже (V:RGO)
   Cold As Ice
   Thunder
   BTW (Bye, Bye) (Livin R, Noisy)
   Call Me (Matteo)

Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички