Quintet Colors за чиста радост. Супергрупата излиза на сцената в Sofia Live Club този четвъртък
Репортаж от първи ред на сцената: Ancient, Serpentine Creation, Ambroz и Historian в София
40 години от издаването на "Powerslave"! Ще го отпразнуваме с Raising Hell в столичния клуб Live & Loud
Нова генерация с бутиков концерт. Само 300 души ще могат да гледат бандата в столичния клуб "Строежа" на 20 март
Tailgunner преди U.D.O. в София
Даниел Верстапен с два концерта у нас. Нина Николина, Любо Киров, Калин Вельов и Магическите гласове на България ще са специални гости на белгийския пианист
Judas Priest отново в България на 19 юли
Гръцките дет/трашъри Rapture с концерт в София, младите лъвчета Certain Demise и Unbaptised ще открият за гостите на 22 март
Съвместен концерт на Ancient и Serpentine Creation, Historian и Ambroz ще ударят преди хедлайнърите в столичния клуб "При Черепите" на 16 март
Sevi в афиша на шотландския Winter Storm Festival
Басистът на легендите Einstürzende Neubauten с hackedepicciotto за първи път в България
Метъл машините Decapitated, Incantation и Nervosa ще мелят в столичния клуб Mixtape 5

Поли Генова - "По-добрата Коледа"


6900

Поли Генова - "По-добрата Коледа"

Първият коледен албум на поп звездата Поли Генова "По-добрата Коледа" е вече на пазара и зарежда слушателите с празнично настроение.

Той следва пробивния  ѝ диск "Твоя".

"По-добрата Коледа" е празнична магия и се състои от общо 10 на брой тематични песни, сред които авторски парчета, вечни класики и дуети с едни от най-обичаните български звезди. Дуетните ѝ половинки са Орлин Горанов, Любо Киров, Орлин Павлов и Прея. Музиката гарантирано зарежда феновете с празнично настроение и успява да накара слушателите да погледнат на света с по-позитивен поглед и да открият смисъла на истински по-добрата Коледа.

Пилотният сингъл "Happy Face" беше представен в средата на ноември. С него певицата подарява на слушателите коледни емоции и широки усмивки още с първото слушане. В клипа виждаме Поли в нова за нея комедийна роля на забавна и непохватна домакиня. Видеото е режисирано от Вито Бонев и може да бъде гледано ТУК.

В духа на светлия празник, изпълнителката застава зад благородна кауза. Два лева от всеки продаден албум ще отидат в подкрепа на сдружение "Операция плюшено мече", което се грижи за сбъдването на мечтите на деца в неравностойно положение.

Премиерата на проекта се състоя на приказен концерт в Nu Boyana Film Studios. Той бе проведен под патронажа на Посолството на Финландия в България, а сто процента от приходите от продадените билети бяха дарени на сдружение  "Операция плюшено мече". Вълшебните декори пренесоха публиката в сърцето на Лапландия, а хитовата певица сподели сцената с невероятните си дуетни половинки и заедно донесоха радост и усмивки на публиката. За всички, които не успяха да се насладят на магията на живо, концертът ще бъде излъчен по bTV в предстоящите празнични дни.

"За мен създаването на този албум и представянето му пред публиката по алтернативен и така празничен начин е сбъдната мечта. Аз и екипът ми вярваме, че ще имаме възможността да надграждаме този вълшебен и  истински ценен за нас проект всяка следваща година. Шансът да подкрепим сбъдването на детски мечти, реализирайки нашата, е истинска коледна магия", сподели Поли.

Феновете ще имат възможност да се насладят на живо на песните от албума в голям столичен мол на 11 декември. Звездата, заедно със своя бенд ще огласи сцената с празнични мелодии и ще гарантира доброто настроение на публиката.

Албумът се разпространява от Warner Music Group чрез "Орфей Мюзик" и може да бъде слушан ТУК.

"По-добрата Коледа" е наличен във всички стрийминг платформи и в търговската мрежа. 

Траклист


1. Чуден ден (4:05)
2. Сребърна Коледа с Орлин Павлов (2:54)
3. Happy Face (2:32)
4. It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas (3:35)
5. Дали си ти с Орлин Горанов (4:01)
6. Падаща звезда (4:23)
7. Driving Home For Christmas (4:02)
8. Winter Wonderland (2:50)
9. Песента на снега с Прея (3:30)
10. Рождество с Любо Киров (4:22)

Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички