Графа и Тино разобличават фалшивите ценности и морал във "Фиаско", гостуват на Натали Трифонова в "COOL t"


Графа и Тино разобличават фалшивите ценности и морал във "Фиаско", гостуват на Натали Трифонова в "COOL t"

1586

Хитмейкърът Графа отново излезе извън рамките на стандартното, като в дует с Тино представи неочаквано и в същото време завладяващо лятно предложение - "Фиаско". 

Потенциалът на песента, включена в актуалния му албум "Вековна гора", се разкрива още в първите секунди, но това, което я прави по-различна и уникална, са нейните новаторски аранжимент, мелодия и текст. Графа е истински майстор, когато чрез музиката, която пише, реши да насочва вниманието към важни за обществото въпроси. С доза хумор и с намигване той поставя темите за почтеността в живота, фалша в човешките взаимоотношения и представи и превърнатия във фиаско морал. Специално внимание заслужава видеото на "Фиаско". Вдъхновен от звученето и текста, режисьорът Свилен Савов в екип с оператора Виктор Добрев представят минифилм с главни герои Графа и Тино. Динамиката е в синхрон с енергичния бийт на песента и без да е буквален визуален преразказ на текста, подсилва неговото значение и въздействие.

Както е известно, тази година се очаква да е най-значимата в музикалния път на Графа. На 30 септември той ще изнесе първия си концерт на националния стадион "Васил Левски". Интересът към грандиозното събитие очаквано е голям поради факта, че Влади Ампов ще е първият български поп изпълнител, който прави толкова мащабно шоу. Последната събота на септември ще е празник за почитателите на българската музика.

Владимир Ампов Графа и Тино ще бъдат гости на Натали Трифонова в предаването "COOLt" по bTV тази седмица. Предстои чаровната водеща да обобщава всичко най-ново от света на шоубизнеса и да посреща големи звезди от света на музиката, театъра, киното и телевизията в нов ден и с друг час - между 15.30 ч. и 16.30 ч. всяка неделя.  Последният за сезона епизод е на 30 юли.  

Първият събеседник на водещата тази неделя ще бъде певицата Емилия, броени дни след премиерата на най-новия ѝ видеоклип. Зрителите ще видят ексклузивни кадри от неговото заснемане, а в студиото звездата ще разкаже повече за любимия си мъж и тяхното голямо семейство, както и колко е трудно да се задържиш по върховете на музикалните класации повече от две десетилетия.

Ударна доза блясък ще придаде и едно от най-големите светски събития в столицата през последните дни – представянето на новата колекция на една от най-големите модни марки, дело на световноизвестните канадски дизайнери Дийн и Дан Кейтън. Кои популярни личности видя камерата на  "COOLt" там, зрителите на bTV ще разберат от 15.30 ч. на 2 юли.

Билети за концерта на Графа - в мрежата на Eventim.

Линк към албума "Вековна гора":

https://bfan.link/vekovna-gora-thealbum

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички