Коледа и Нова година с "Гласът на България", Графа, Ивана, Евгени Генчев, Тино и още много изненади в ефира на bTV


Коледа и Нова година с "Гласът на България", Графа, Ивана, Евгени Генчев, Тино и още много изненади в ефира на bTV

1486

По традиция, в навечерието на коледните и новогодишните празници доброто настроение и усмивките с програмата на bTV са гарантирани

Много забавление, качествени кинозаглавия и богата концертна програма очакват зрителите през почивните дни. Празнични изненади за аудиторията са подготвили предаванията на медията, които ще предложат вълнуващо съдържание в последните дни на 2023 година.

Някои от музикалните акценти:

Вълнуващи срещи и звездни гости

Деси Стоянова и Петър Дочев са подготвили поредица от изненади за зрителите на "Преди обед". От Коледа до Нова година в студиото ще влязат различни двойки коментатори – певицата Люси Дяковска и шеф Андре Токев, Мариан Бачев и дъщеря му Александрина, триото Дюзев, Ненков и Райчев и др., както и талантливи музиканти, сред които Дивна, Георги Костадинов от "Гласът на България", Християна Лоизу и други, с докосващи изпълнения на живо.

Музика, акробатика и луди танци ще предложи празничният епизод на "НепознатиТЕ" на 24 декември (неделя) от 11.00 ч. Документалният филм "Българите във Фридрихщатпалас" разказва за българските артисти и музиканти, които  са имали щастието и шанса да делят сцена със световни звезди като Луис Армстронг, АББА и Шърли Беси в легендарния вариететен театър "Фридрихщатпалас" в Берлин.

В празничния следобед на 24 декември (неделя), точно в 15.00 ч., Натали Трифонова ще посрещне актьорите Христо Пъдев, Стоян Дойчев и Китодар Тодоров, както и певиците Есил Дюран и Керана в студиото на "COOLt" за вече традиционния годишен обзор на предаването. В него водещата и нейните гости ще обърнат поглед към най-значимите събития на годината, ще обсъдят най-шумните скандали в света на известните, както и кои са били най-богатите, най-сексапилните и най-търсените звезди през 2023 година.

Уникални спектакли в празничната програма

В последните дни от 2023 г. bTV ще предложи много забавление и празнично настроение за цялото семейство пред екрана със селекция от спектакли на любими български изпълнители и личности, сред които Стефан Диомов, Графа, Тино, Енчо Кирязов и др. А в новогодишната нощ ще изгрее и празничният концерт на "Гласът на България".

Начало на празничната музикална програма ще даде традиционният коледен концерт на Стефан Диомов, който ще се излъчи на 24 декември (неделя) от 12.30 ч. В спектакъла, поднесен с позитивни емоции и топлина, участват редица любими изпълнители, сред които Милица, Ралица, Драго и Емил от Тоника СВ, Ева Найденова и Хари Шерикян от Тоника, Божана Иванова, Виктория Главчева и др. Освен познатите мелодии, ще прозвучат и някои от най-новите песни на маестрото.

От 22.30 ч. на 24 декември (неделя) следва най-голямото българско музикално събитие на годината – концертът на Графа от 2023 г. на Националния стадион "Васил Левски". Зрелищният музикален спектакъл, своеобразна ретроспекция на дългогодишната кариера на Влади Ампов, включва както най-големите му хитове, превърнали се в емблема за българската музика, така и някои от най-новите му парчета. Зрителите ще видят и дуетни изпълнения на Графа с Мария Илиева, Михаела Филева, Тино, Веско Ешкенази, Мистерията на българските гласове и други.

На 27 декември (сряда), от 01.30 ч., ще се насладим и на първия голям концерт на младия певец Тино. На него ще чуем дебютната самостоятелна песен на звездата от "Гласът на България" и Survivor 7"Допаминова утопия", както и последните му два дуета с Дара Екимова ("Недей да ме будиш") и Графа ("Фиаско"), които предизвикаха истински фурор през 2023 година.

В навечерието на Нова година, на 31 декември (неделя) от 20.00 ч., в ефира на bTV ще изгрее и празничният концерт на "Гласът на България" – с много настроение, обичани звезди и страхотна музика. Точно в 20.00 ч. на голямата сцена на обичаното музикално шоу ще стъпят емблематични участници от различните сезони досега – не един и двама носители на титлата "Гласът на България", много от любимите треньори през годините и цял куп български музикални звезди. Ще звучат едни от най-големите български хитове за 2023 г. и най-обичаните вечни песни от цял свят, а за усмивките на зрителите с много изненади и в различни музикални комбинации ще се погрижат треньорите Иван Лечев, Мария Илиева, Dara, Миро, Галена, Любо Киров, пианистът Евгени Генчев, Стефан Вълдобрев, Ивана, Георги Христов, Тино, Дара Екимова, Никеца, Михаела Маринова, трио Тринити, Борис Христов, Георги Костадинов, Калоян Николов, Симона Загорова, група Innerglow, победителката в първия сезон на "Гласът на България" – Стелияна Христова, в петия – Ния Петрова, в осмия – Петя Панева и миналогодишна носителка на титлата – Жаклин Таракчи.

bTV ще изпрати 2023 и ще посрещне новата 2024 г. с празничен концерт със звездите на телевизия "Планета". За доброто настроение в първите минути на новата година ще се погрижи мегазвездата на поп-фолка Ивана с концерта "Шампанско и сълзи" с най-големите ѝ хитове през годините.

В първия ден от новата 2024 г. от 12.30 ч. ще бъде излъчен фолклорният спектакъл "Едновремски истории" – музикално-танцов разказ за погледа на съвременния творец към герои от незапомнени времена, живи и до днес с непреходната си вдъхновяваща сила.

Тематичните канали на bTV Media Group също са подготвили изненади по празниците.

Филмовият канал bTV Cinema ще предложи качествена селекция от премиерни коледни филми на 18, 19, 20, 25, 26 и 27 декември от 19.00 ч., сред които "Да наКоледа", "Коледен блясък", "Моята любима коледна песен", "Коледно спасение", "Призраци на минали Коледи" и "Коледата възстановена". На 26 декември (вторник) от 21.00 ч. Били Боб Торнтън ще се превърне в "Лошият Дядо Коледа", а на 28 декември (четвъртък), също от 21.00 ч., Филип Аврамов ще влезе в кожата на "Чичо Коледа", за да възроди празничния дух за изоставения хлапак Гошко. Грандиозното закриване на годината с комедията с участието на Дженифър Анистън "Коледно парти" предстои точно в 21.00 ч. на 29 декември (петък).

Новият канал bTV Story също ще подари празнично настроение на зрителите със специалния "Коледен филмов следобед" през уикендите от 16.00 и 18.00 ч., а сред предстоящите премиерни заглавия са "Стъклени мечти", "Да срещнеш г-н Коледа", "Къде е Дядо Коледа?", "Страхотна коледна ваканция" и много други.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички