Никос Вертис с концерт в Бургас на 30 юли


Никос Вертис с концерт в Бургас на 30 юли

1706

Гръцкият изпълнител Николаос Арванитидис, известен със сценичното си име Никос Вертис, ще отпразнува 20 години музикална кариера с турне, в което е включен и Бургас, съобщават организаторите на гостуването му Fest Team.

Концертът, който ще се проведе в свободната за достъп зона на пристанището в морския град на 30 юли, е част от обиколката  на хитовия изпълнител със заглавие "20 години на сцена", която тръгва от Кипър.

Никос Вертис подготвя музикален спектакъл, съчетаващ традиционна гръцка музика с поп и денс звучене, в който ще участва голям бузуки оркестър с 25 музиканти на сцената. Заедно с тях Вертис ще изпълни някои от своите най-популярни песни, сред които "Ако си една звезда", "Искам да ме почувстваш", "Не мислиш за мен".

Никос Вертис е роден в Нидерландия на 21 август 1976 година. На шестгодишна възраст се мести със семейството си в Солун, където започва уроци по бузуки, а от 15-годишен започва да се занимава и с пеене. Първият му студиен албум е издаден през 2004 г. и досега има в дискографията си общо пет дългосвирещи студийни записа.

Билети - тук

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички