Супер блок бутон нажежава атмосферата в десетия сезон на "Гласът на България"


Супер блок бутон нажежава атмосферата в десетия сезон на "Гласът на България"

1785

Ново правило на Супер блок бутон влиза ударно в десетия сезон на обичаното музикално шоу "Гласът на България", което започва по bTV в 20.00 ч. на 10 септември.

Въвеждането му по време на един от най-забавните и вълнуващи етапи - кастингите на тъмно, ще направи състезанието за най-добрия глас между Мария Илиева, Dara, Миро и Иван Лечев още по-напрегнато, весело и интересно. Всеки от треньорите ще може да блокира друг, който вече се е обърнал на даден глас и го усеща като пряка конкуренция и най-сериозна заплаха. С натискането на Супер блок бутона блокираният треньор автоматично ще отпадне от надпреварата за привличане на дадения участник в своя отбор, към когото е заявил интерес и ще бъде обърнат обратно с гръб към сцената. В предишни сезони блок бутонът можеше да се натиска само преди треньорът да е натиснал своя червен бутон по време на изпълнението на даден участник.

С въвеждането на новия Супер блок бутон всеки треньор ще има право да блокира конкурентите си до два пъти по време на кастингите на тъмно, а благодарение на него надпреварата в шоуто ще стане суперинтересна, с най-неочаквани обрати, още по-забавна и истински непредвидима. Как реагират треньорите на новия блок бутон, вижте тук.

Освен с ново страхотно правило, в новия сезон треньорите ще бъдат посрещнати и с нови, красиви и удобни червени столове (на снимката), а с нов дизайн ще бъде и червеният бутон пред тях.

Обновеният треньорски състав този сезон ще посрещне нови уникални участници с нечувани гласове.

Техните истории ще впечатляват, вълнуват и вдъхновяват всички пред екраните тази есен, уверяват от екипа на предаването. 
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички