Екшънът в Пей с мен продължава


Екшънът в Пей с мен продължава

5333

И този път не мина без емоции, след като тази сряда в "Пей с мен" беше излъчен видео материал, заснет тайно от "шпионите" на предаването.

В него се вижда как неподозиращата, че я снимат, Софи Маринова изпраща SMS с оценка 6 за себе си.

Между това и още едно "отлично" съобщение с нейното име, ясно се видя друго, вече изпратено, в което името е Деси, а оценката - 2.

Невярващата Десислава и всички в залта се питаха вярно ли е това и каква е причината Софи да действа по този начин с колежката си, особено след представянето на Деси и Мелинда в понеделник, когато с народните певици от квартет "Славей" изправиха всичи в зала "Фестивална" на крака.

Ромската перла дори се опита да се измъкне с лъжа, но в крайна сметка, със замазване и с помощта на самата "жертва" Десислава и други колеги звезди, се измъкна от положението.

Зрителите обаче не простиха. За около половин час Софи Маринова и Стефани Спасова изгубиха доброто си моментно класиране и завършиха в дъното на класацията - с оценка 4,543 и осезаема разлика в сравнение с предпоследните в класацията Орхан Мурад и Ива Иванова, които се спряха на 5,227.

Потърпевшата Десислава заедно с чаровната Мелинда се изстреля на първо място и техния дует спечели SMS битката тази седмица с оценка 5,562.

Втори и трети останаха дуетите на Камелия Тодорова и Даниел Каймакоски и на Кали и Любен - съответно с оценки 5,544 и 5,509.

На чело в генералното класиране излязоха Миро и Дивна с обща оценка 5,605 от всички концерти до момента.

Специален гост в "Пей с мен" беше Румен Луканов - водещ на "Сделка или не" по "Нова телевизия".

Типично в негов стил провокаторът не спря да говори и да изказва мнение за дуетите, като ги подхвана за представянето им още от рап и ар-ен-би концерта преди две седмици, премина през представянето им този понеделник и естествено - закова най-острите си изречения върху провинението на Софи и борбата на звездите с всички средства да спечелят наградата от половин милион лева.

Торнадото Румен не подмина и водещите Камен и Светльо, но те се разминаха с най-твърдия му тон.

Музикалният продуцент Евгени Димитров също не подмина в коментарите си неочакваните разкрития с гласуването на някои от участниците и дори загатна, че това не е единичен случай.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички