Черпят Джордж Дюк с червено вино и национални ястия


Черпят Джордж Дюк с червено вино и национални ястия

4582

Джордж Дюк (George Duke) пристига в България днес.

Концертът на джазмена, обявен в рамките на традиционния "Салон на изкуствата", ще се състои в зала 1 на НДК утре.

Легендарният музикант ще отседне заедно със своя екип в луксозен столичен хотел. Джордж Дюк е известен почитател на разнообразната изкусно приготвена храна и отделя специално внимание на местната кухня на държавите, които посещава. Специално за важния гост в менюто за вечеря ще бъдат включени български национални специалитети и квалитетно червено вино.

Шоуто ще започне в 20 ч. Очаква се то да продължи близо два часа. В сетлиста са включени уникални джаз и фънк композиции, златни хитове и незабравими, обичани от публиката мелодии. Артистът обещава изключително динамично и емоционално преживяване, изпълнено с много позитивна енергия и уникален музикантски вкус.

Графикът на Джордж Дюк по време на настоящото му турне е изключително натоварен. Но въпреки това, след усилени преговори от страна на промоутъра "София Мюзик Ентърпрайсис", големият музикант се съгласи да гостува в третия сезон на "Мюзик Айдъл".

Джордж Дюк ще бъде специален гост на предаването на 18 май (понеделник), което ще се излъчи пряко от 20 ч. в ефира на "bTV"!  Талантливият пианист ще сподели с младите част от своя собствен опит на мултиплатинен изпълнител, суперуспешен продуцент и велик световен артист. Това ще предостави уникален шанс на айдълите да се докоснат до световна суперзвезда от такава величина.

По време на участието си риалитито Дюк ще изпълни заедно с бенда на шоуто една от своите емблематични песни на живо, но коя е тя, остава тайна до вечерта на предаването.

Рано сутринта на 19 май корифеят заминава за Прага, където е поредната дата от световното му турне.

Билети за концерта у нас могат да бъдат закупени на цени от 30 до 70 лева в Билетен център, НДК, мрежата на "Тикетпро" в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички