Як купон: Чери Попин Дедис с концерт в София!


Як купон: Чери Попин Дедис с концерт в София!

5563

Чери Попин Дедис (Cherry Poppin' Daddies) ще имат концерт в България.

Американската банда ще свири в столичния клуб "Blue Box" на 13 декември.

Тя пристига у нас в рамките на от едно редките си турнета в Европа по покана на луб "Строежа" и със съдействието на "Lazy Days Agency".

Повече подробности около разпространението на билети, както и изненадващото включване на специални гости от българската музикална сцена, ще бъдат оповестени следващата седмица, съобщава "Stroeja"!

Многолюдната формация, която е с близо 20-годишна успешна кариера, е включила само три дати в Източна Европа, като освен София, ще посети Загреб и Любляна. Обиколката е по повод акуталния албум "Susquehanna" (2008).

Шоуто на костюмираните момчета е уникален и рядък шанс за родната публика да се докосне до една по-различна култура.

В седемте студийни албума на групата може да се открие магнетична смесица от хард и алтернативен рок до ска, рокабили, джаз, фънк. Целият саунд обаче е пречупен през класическия суинг, стъпил на брас-секцията. Начело на Черитата е атрактивният фронтмен Стив Пери, известен още като МС Ладж Дринк.

Чери Попин Дедис възродиха суинга в края на 90-е, наред с Биг Бед Вуду Деди, Брайън Сетзър Оркестра, Ройъл Краун Ривю, Скуиръл Нът Зипърс, Дъ Биг Сикс, Дъ Ръмба Бъмбс и Джони Фейвърит Суинг Оркестра.

Парчетата в профила на Черитата в Myspace са така подбрани, че всеки да може да си изгради правилната за тях представа, уточняват колегите от Stroeja.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички