Много изненади от КГБ и Шкода на шоуто на Чери Попин Дедис


Много изненади от КГБ и Шкода на шоуто на Чери Попин Дедис

4662

Два дни преди концерта на Чери Попин Дедис (Cherry Poppin' Daddies) в София, пристигат новини за всички банди, които ще се включат в шоуто.

Ето и подробностите, изпратени от колегите от “Строежа”:

“За основен акцент се смята първата поява пред българска публика на световноизвестни представители на американския суинг, а именно Чери Попин Дедис. Не по-малко любопитни обаче са и двете български групи, които ще им партнират в “Blue Box”. КГБ и Шкода правят ексклузивно и за момента еднократно реформиране. Двете банди, спечелили си бързо статуса на култови за българската сцена, изчезват от публичното пространство приблизително по едно и също време - 2002-2003, но тази събота, освен че ще върнем времето назад с повече от 5 години, публиката ще се сблъска за първи път и с дълбоко пазени записи, които на практика се превръщат в напълно нови.

През септември т.г. на бял свят излезе дългоочакваният албум на КГБ "Swing Time". Концертът на 13 декември се явява своеобразна промоция на включените в него песни. Малка част от тях, като "Безделник" и "Всичко коз", са популярни от миналото, но повечето ще прозвучат за първи път на живо. В интервю за Stroeja.com, фронтменът Кольо Гилъна анонсира състав от 9 души, четирима от които оформят брас-секцията.

В аналогично предизвестие, Шкода обявиха, че ще се появят на сцената в разширен (9-членен) състав. Групата ще заложи на двама барабанисти, които бележат два различни етапа от развитието на формацията, както и на четворна брас-секция. Две нови песни от неиздаван концертен албум на Шкода ще влязат в сета от общо 8 изпълнения.

Билети за шоуто все още се разпространяват в мрежата на "Ticketstream.bg", като към настоящия момент, два дни преди датата, до достигане на тяхното изчерпване остават по-малко от стотина броя. Максимумът на пуснатите в продажба билети за предстоящия концерт на Чери Попин Дедис, КГБ и Шкода е ограничен до 800.”

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички