Васил Петров хапва филе от елен в Банско


Васил Петров хапва филе от елен в Банско

4788

Васил Петров, който откри „Банско Джаз Фест” 2009, реши да остане до финала заради изявата на Джейми Дейвис (Jamie Davis).

Любимецът на холивудските звезди пристигна вчера заедно с целия си антураж, за да закрие джаз фестивала на 13 август.

Както MySound.bg съобщи, шоколадовият баритон е настанен във ВИП-апартамента на хотел „Лъки Банско” и е съсед на неостаряващата родна легенда Камелия Тодорова. 

Артистите вече опитаха специалитетите на ресторант „Лъки” - филе от елен, свинско с манатарки, печено свинско филе с карамелизирана корчка и демиглас сос, както и апептитен стек от сьомга със сос от едрозърнеста горчица. А главният готвач на ресторанта е подготвил изненада за Джейми Дейвис - специална салата „Лъки Банско”.

Престоят на звездите в Банско тече буквално по мед и масло – веднага след закуска те се отдават на пълен релакс в СПА-центъра на хотела с екзотични римски масажи  с мед и мляко,  терапии за ексфолиация с морска кал и водорасли, хамам масаж с морски водорасли и запазаната марка на "Лъки" – расул терапия с лечебна кал.

Те ще изпробват и луксозната терапия за лице на Мария Галанд, със златен прашец и хайвер, която има стягащ и подмладяващ ефект.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички