Европейското турне на Lоuis Tomlinson от One Direction започна, очакваме го в България на 18 септември


Европейското турне на Lоuis Tomlinson от One Direction започна, очакваме го в България на 18 септември

1083

Звездата от One Direction Louis Tomlinson идва за пръв път в София на 18 септември за своя първи концерт в България, част от европейското му турне Faith In The Future по покана на Fest Team и Live Nation.

С успешна кариера като вокалист и автор на повечето хитове на световната сензация One Direction, Louis Tomlinson, който има и два солови албума, започна своето турне, представящо едноименния нов диск  "Faith In The Future" в повече от 40 европейски града. Дългоочакваното събитие - не само за отдадените български фенове, предстои съвсем скоро и у нас.

Хамбург, Германия, отбеляза вълнуващото начало на обиколката му в ослепителната Barclays Arena в края на миналия месец. Вълнението продължава, а пътуването на Луи и екипа му ги води през Дания, Норвегия, Унгария, Румъния и още много, докато шоуто достигне и София на 18 септември. Почитателите могат да очакват с нетърпение изпълненията на артиста, които включват хитовите песни "The Greatest", "We Made It", "Written All Over Your Face" и "Night Changes".

Както MySound.bg вече писа, британецът се завърна към музиката миналата есен с първия сингъл от албума – "Bigger Than Me", който превзе не само радиостанциите, а и класациите. Във "Faith In The Future", който официално излезе през ноември 2022 година, Луи работи с популярни имена като Rob Harvey, Mike Crossey (The 1975, Wolf Alice), Dan Grech (The 1975, Wolf Alice), Nico Rebscher (Alice Merton), Joe Cross (Courteeners) и Theo Hutchcraft, фронтменa на Hurts. С този албум младият артист цели да създаде колекция от песни, създадени основно да бъдат изпълнявани на концерти на живо.

Сред всички модерни технически заявки и допълнителни екстри, в специалните изисквания на артиста е и желанието на екипа да се отдаде на заслужено пица парти веднага след шоуто. Изглежда, че и Луи споделя универсалната любов към пицата, въпреки звездния си начин на живот.

С тонове артистичен чар, рекорд на "Гинес" и хит в Топ 10 на Spotify ("Back To You" с Bebe Rexha), Луи е готов да разтърси родната ни публика на 18 септември.

Събитието във Фейсбук е тук:

Louis Tomlinson в България.

Информация за всички предстоящи събития на Fest Team може да намерите на festteam.bg, ticketstation.bg и в социалните мрежи. 
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички