Фестивалът СийМи ще е през юни в София


Фестивалът СийМи ще е през юни в София

4645

Фестивалът "Саут-Ийст Юръпиън Мюзик Ивент" (СийМи) ще се проведе от 5-и до 7-и юни.

Военният клуб в столицата е мястото на събитието.

За три дни и три нощи градът ще отвори вратите си за диджеи, продуценти, клубни промоутъри, мениджъри на лейбъли, профисоналисти от музикалната индустрия и многобройните фенове на електронната музика.

Тази година "СийМи" има подкрепата и на Мария Илиева.
 
“Много съм щастлива, че имам възможност да бъда част от едно музикално събитие, което вече е от международно значение – музикалната конференция, единствена по рода си за Балканите. Вълнението ми е още по-голямо, защото именно в рамките на фестивала заедно с Кийт Томпсън ще изпълним за първи път пред публика нашия съвместен сингъл “Truly”, казва Мария Илиева.

Фиестата се състои от три основни компонента – конференция, изложение и фестивал. След работната обстановка през деня – конференция и изложбена част, идва време на партитата през нощта.

В конференцията са семинари, дискусии и работни групи по горещи теми в музикалната индустрия.

В изложението ще се включат компаниите и представителите на музикалния бизнес, демонстрирайки своите нови продукти и услуги.

Фестивалът е посветен на идеята да осъществи контакт между публиката и електронната музика, а целта: да представи различието на стилове и течения и да даде сцена на нови таланти, създаващи модерна музика с уникални качества, свежи идеи и желание за експерименти.

До момента на "СийМи" са се изявявали някои от най-добрите местни и световни артисти като Кила Кела, Пендулум, Сатоши Томи, Джеймс Забиела, DJ Лоти, Лий Бридж, Манди, Мистрес Барбра, Фърги, Лейдбек Люк, Барбра Тъкър.

Тази година събитието обещава да бъде още по-голямо и по-впечатляващо. Списъкът с имената на артистите и участниците в тазгодишното издание скоро ще бъде официално обявен, обещават организаторите. 

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички