Kink ще подгрее зрелищното шоу на The Chemical Brothers със специален сет


Kink ще подгрее зрелищното шоу на The Chemical Brothers със специален сет

1579

Най-новото разтърсващо шоу на наелектризиращото електронно дуо The Chemical Brothers у нас наближава.

Както MySound.bg вече съобщи, родните меломани ще се насладят на мащабното музикално и визуално пътешествие на майсторите на биг бийта, превърнало се в тяхна отличителна марка и истинско събитие за феновете по целия свят, в зала "Арена София" на 31 август.

Преди шоуто на алхимиците, което ще включва култовите хитове "Hey Boy, Hey Girl" и "Galvanize" и част от новата им продукция, публиката в София ще се срещне с още един емблематичен артист от света на електронната музика – Страхил Велчев, популярен само като Kink. Най-успешният български диджей и продуцент ще подгрее за знаменитите гости със специален лайв сет. Откакто работата му привлича международно внимание около 2008 г., той е неизменна част от клубния и фестивален живот по света, както и от класацията на престижната платформа Resident Advisor. В нея не друг, а феновете отсяват най-добрите 40 електронни музиканти, отличаващи се със запомнящи се партита и авторска електронна музика на живо. След като се изкачва все по-нагоре, през 2015 г. той е и абсолютният фаворит на меломаните. Преди броени дни Kink отново покори Ибиса, а преди да го чуем в София, го очакват още участие на небезизвестната поредица партита Elrow – в Малага, както и гостувания в Германия, Обединеното кралство и Франция.

Малко след мащабния концерт на The Chemical Brothers у нас, на 8 септември, излиза и десетият студиен албум на пионерите на електронната музика. Месец след като посетят София, те също ще се насочат към култовата Ибиса – за едно от закриващите партита за сезона. Носителите на 6 награди "Грами" Том Роуландс и Ед Сайъмънс творят със същата наелектризираща енергия, която се излъчва и от тяхната музика. Неслучайно The Chemical Brothers продължават да са сред най-обичаните артисти на електронната сцена 28 години след дебютната им продукция, а изпипаното им във всеки детайл шоу се превръща в незабравимо изживяване за всички сетива.

Зашеметяващата лятна вечер с The Chemical Brothers Live включва още 3D светлинно шоу и спиращи дъха светлинни ефекти и е част от Breeze Sofia 2023. Капацитетът на залата е ограничен и само 8 000 души  имат възможност да се насладят на продукцията.

Организатори са BPM Events, а билети може да намерите на bilet.bg и в мрежата на Eventim.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички