Метрополис влизат под земята на 22 февруари


Метрополис влизат под земята на 22 февруари

4317

Поредното издание на "Метрополис" ще се проведе в подземния паркинг на "Сити Център, София".

Събитието, чийто централен герой е Шарам - половинката на електронното дуо Дийп Диш, е на 22 февруари. 

Впечатлени от мястото и поучени от опита си, "Метрополис" се канят да превърнат цялото второ ниво на подземния паркинг в огромен клуб.

„Единствената ни грешка по време на партито с Джон Дигуийд миналата година беше, че не преценихме огромния интерес на публиката към него“, споделя диджей Стивън.

„Истината е, че сега, когато използваме цялото ниво, виждаме колко големи възможности предлага то“, той.

„Мястото е страхотно и с новата подредба предлага поне два пъти повече пространство и за основната зала, и за вип зоната. По този начин ще поставим три пъти повече гардероби и тоалетни, а ще има и обширна чил-аут зона. Входовете също са променени и ще използват цялото пространство на автомобилната рампа към ниво  1, с което се облекчава сериозно и целия пропусквателен режим. Вип зоната, макар и по-голяма, ще бъде с ограничен капацитет от 400 души, за да имат гостите необходимия комфорт, включващ тоалетните с течаща вода пред супермаркет "Пикадили", сервитьори със солиден кетъринг и облекчен режим на влизане и излизане. По този начин ще съчетаем най-доброто от ъндърграунд преживяването с пословичната гостоприемност на  партитата на Метрополис“, добавя диджей Смърф.

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички