Отложиха наградите на MTV заради войната в Израел и Газа


Отложиха наградите на MTV заради войната в Израел и Газа

1578

Церемонията за Европейските музикални награди на MTV (MTV EMA) в Париж идния месец беше отложена.

Причината е "нестабилната световна обстановка заради конфликта в Израел и Газа". Галата, която бе планирана да се излъчва на живо, трябваше да се състои на 5 ноември с участието на Тейлър Суифт, Оливия Родриго, Бед Бъни и Фу Файтърс, които са сред номинираните.

"Европейските музикални награди на MTV са годишно празненство на глобалната музика. Докато наблюдаваме как продължават да се разгръщат опустошителните събития в Израел и Газа, чувстваме, че моментът не е подходящ за такова празненство. Сега е време за скръб за хилядите погубени животи. Очакваме да бъдем домакин на Европейските музикални награди на MTV отново през ноември 2024 година", обосноваха своето решение организаторите, цитирани от "Ройтерс".

Франция е в най-висока степен на тревога след убийството на учител от заподозрян ислямист. Осем френски летища получиха заплахи и няколко бяха евакуирани, а Версайският дворец беше затворен отново след трета заплаха за сигурността в рамките на пет дни.

Всяка година церемонията за Европейските музикални награди на MTV се провежда в различен град. Както MySound.bg писа, миналогодишното събитие се състоя в Дюселдорф, Германия.

Церемонията е провеждана в Париж за последен път през 1995 година.

Тази година Тейлър Суифт води със седем номинации за отличията.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички