Поли Генова с уникален музикален спектакъл на сцената в Pirotska 5 Event Center


Поли Генова с уникален музикален спектакъл на сцената в Pirotska 5 Event Center

980

Популярната певица Поли Генова ще изненада своите фенове с голям концерт в Pirotska 5 Event Center от 20.00 ч. този четвъртък, 16 ноември.

Тя ще изпълни своите най-големи хитове, а бившият член на легендарната група D2Дичо, ще бъде специален гост на събитието. На концерта феновете на Поли ще чуят за пръв път на живо "Something 'Bout You" – най-новия ѝ хит в колаборация с известния полски DJ Brave. Модерното EDM парче, което дебютира наскоро, се издава и продуцира от една от най-големите звукозаписни компании в света Warner Music. На събитието ще прозвучат и песните от последния албум на Поли "Last Night". Както MySound.bg вече съобщи, той излезе само преди месец и включва най-излъчваната песен в български ефир за 2021 г. "Last Night", както и горещото латино парче "La Rumba". Обичаната певица ще зарадва феновете и с изпълнение на "If Love Was А Crime", с която България спечели 4-то място на "Евровизия" през 2016 година.

След изявата си в Pirotska 5 Event Center, в началото на следващия месец Поли ще замине за Малта, където ще бъде част от друг голям концерт на местната звезда Ира Лоско и симфоничен оркестър в две поредни вечери. До края на годината тя е подготвила и още много други изненади за българските си фенове.

Билети - от Eventim. Събитието ще се състои с медийната подкрепа на БГ Радио и City радио и телевизия.

Албумът "Last Night" и песента "Something 'Bout You" на Поли и Brave са достъпни във всички музикални платформи и се разпространяват от Warner Music чрез "Орфей Мюзик".
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички