С голям концерт на N-Joy се завръщаме "Отново на училище" на 16 септември


С голям концерт на N-Joy се завръщаме "Отново на училище" на 16 септември

1335

Михаела Маринова, Поли Генова, Iskrata, Дара Екимова (на снимката), Валерия ВойковаVall и Tony Kwon ще излязат на сцената на "Отново на училище с радио N-Joy" на 16 септември.

С голям концерт с вход свободен радиото ще даде начало на новата учебна година, придружен от много игри с награди на Голямата поляна в Южния парк. В рамките на три часа, от 10.00 ч. до 13.00 часа, всички почитатели на хубавата музика ще се насладят на хитови парчета, ще се срещнат с любимите си изпълнители, ще могат да се включат в зелена акция по почистване на района и ще получат полезни съвети за предпазване в рискови ситуации.

За пореден път радиостанцията ще даде възможност за изява на талантливите музиканти и среща с любимите им фенове в специално обособен кът. В рамките на "Отново на училище" N-Joy ще организира и най-голямата акция за почистване на открито, част от националната доброволческа кампания "Да изчистим България заедно". Всички посетители ще получат ръкавици и чували и могат да се включат в почистването на района. Единадесетото издание на най-мащабната доброволческа инициатива  ще започне в 9.00 часа. Рекордните над 260 локации на територията на всички области в цялата страна вече са маркирани на картата на инициативата, а над 12 000 участници вече са заявили желание да обединят сили за почистване и облагородяване на българската природа.

Като социално отговорна медия радио N-Joy организира събитието с идеята да информира и помогне на подрастващите и техните родители да живеят в спокойна и безопасна социална среда.И тази година радиото поставя фокус върху безопасността, като за децата и родителите ще бъде организирана среща с представители на Главна дирекция "Национална полиция", както и на Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението", по време на която ще бъдат дадени полезни съвети за превенция в рискови ситуации и безопасност по пътищата.

По време на събитието "Отново на училище с радио N-Joy" всички гости ще имат възможност да се включат в различни щафетни игри и предизвикателства за ловкост и бързина, състезавайки се за страхотни награди. 
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички