September FUN'k Festival с първо издание у нас: Всички в Чистилището!


September FUN'k Festival с първо издание у нас: Всички в Чистилището!

1388

След бурния фестивален живот това лято, September FUN'k Festival е готов да закрие сезона повече от зашеметяващо.

За пръв път в България почитателите на качествената музика ще усетят какво е да слушаш фънк, диско, дъб, денс електро и още множество свързани стилове… И всичко това на живо, на 4 мащабни сцени в 3 дни.  Събитието ще разтърси The Purgatory ("Чистилището", улица "Индустриална-7" в София) на 29, 30 септември и 1 октомври.

Многожанровата концепция на феста се развива пилотно за страната ни, а в основата на идеята е Иван Вълков, дългогодишният организатор на легендарния Spirit Оf Burgas. "Много различен, много мащабен е September FUN'kFestival – споделя той – Реално по време на фестивала бийтът няма да спира на нито една от сцените, което е уникалното за това събитие. Няма да има паузи между парчетата, а настроението "ще върви" плътно нагоре. Идеята е с едно такова изживяване да се завърши летният фестивален сезон, а гаранцията за незабравими моменти е стопроцентова".

Ивент пространство бъде разделено на четири музикално обособени части: FUNk zone- с концерти на живо; IVAN'S  TERRIBLE DISCO zone- с класическо и фънки диско; MUSICOLOGY zone- с диджейски сетове с фънк, хип-хоп, с куратор Мартен Роберто и Jazztronica - с денс електронна музика с фънк, дъб, бразилиан с куратор Mr.Moon.

Изкушаващ е и друг фестивален елемент, който със сигурност ще превърне September FUN'k Festival от очаквано в любимо събитие. На място посетителите, които желаят, ще имат възможност да получат професионален грим и прическа или да наемат костюм, което визуално и тотално ще ги потопи в атмосферата на фънка, джаза и диското от най-добрите им години, поясняват организаторите.

Вход на място: 22 лева. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички