"Simply The Best" в изпълнение на четиримата треньори слага началото на празничния сезон 10 на "Гласът на България" по bTV в неделя


"Simply The Best" в изпълнение на четиримата треньори слага началото на празничния сезон 10 на "Гласът на България" по bTV в неделя

1389

Наближава дългоочакваното начало на 10-ия сезон на "Гласът на България" по bTV, който тази година ще бъде по-силен, емоционален и завладяващ от всеки друг път досега.

Той ще започне ударно на 10 септември (неделя) от 20.00 ч. със специално общо изпълнение на Dara, Мария Илиева, Миро и Иван Лечев. Звездните треньори ще изпълнят емблематичния хит на кралицата на рок музиката Тина Търнър "Simply The Best" и ще отпразнуват подобаващо старта на десетото издание на обичаното и позитивно музикално шоу по bTV. С бляскавото си представяне те ще отдадат почит към вечната дива, която напусна този свят наскоро, и ще поставят гръмко начало на един от най-силните сезони в историята на шоуто досега – с изключително разнообразие от гласове и участници, с невероятни житейски истории, със страхотни изпълнения и прекрасна музика, с много изненади и неочаквани обрати и истинско позитивни емоции за всички пред екраните в неделната вечер.

Още в първия епизод за сезона на сцената ще се явят толкова ярки и завладяващи гласове, че треньорите, които са страхотни приятели помежду си, бързо ще проявят опитния си слух, а някои от тях направо ще се възползват от новия Супер блок бутон. Както MySound.bg вече писа, той дава възможност на всеки от треньорите да блокира този от тях, който смята за своя най-голяма заплаха в привличането на даден глас към отбора си, а Миро ще е един от тези, които ще усетят новото правило на гърба си още тази неделя. Това обаче няма да помрачи настроението на поп певеца, а напротив – той дори ще скочи на сцената между отделните участници, влизайки артистично в ролята на великия Фреди Меркюри, изпълнявайки "I Want You Break Free" на Queen.

Уверено, с широка усмивка в "Гласът на България" ще дебютира и Мария Илиева, която още в неделя без колебание ще "грабне момента" като най-неочаквано за всички в залата ще изнесе пред един от участниците истински професионален мастър клас на живо и то от най-висока класа."Влизам като дебютант в 10-ия сезон на "Гласът на България", но ще изляза като победител! Моят глас е моята запазена марка. Аз знам какво търся и нямам търпение да го открия!", заяви уверено Мария Илиева на прага на новия сезон на обичаното музикално шоу.

Най-младият треньор в шоуто – изключителната Dara, която изведе до финала последната победителка в "Гласът на България" – Жаклин Таракчи, ще поднесе много специална изненада на най-опитния и с цели три победи досега в родното издание – легендарния Иван Лечев. Мастърът няма да сдържи емоциите си от неочаквания жест и с усмивка ще възкликне: "Не е честно пак да ме разревавате".

По една специална изненада ще има за всеки от треньорите в епизодите от кастингите на тъмно, издават от екипа на предаването, а целият сезон ще премине под знака на изненадите и за самите участници, много от които ще разбират по неочакван и интересен начин, че ще бъдат част от "Гласът на България".

Десетото издание на обичаното музикално шоу обещава още повече позитивни емоции, страхотно настроение и забавление, и невероятна селекция от гласове и участници.

Всички новини за треньори и участници следете в каналите на предаването в социалните мрежи и на glasat.btv.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички