Spice Music Festival за пети път в Бургас, вижте кои звезди ще се качат на сцената след няколко дни


Spice Music Festival за пети път в Бургас, вижте кои звезди ще се качат на сцената след няколко дни

1639

Както е известно, Spice Music Festival се завръща в Бургас на 4 и 5 август година с много изненади за почитателите на музиката на 90-те.

За своя пети рожден ден организаторите се допитаха до феновете си кои звезди искат да видят отново и това е причината Snap!, C-Block и Nana да се качат за втори път на бургаска сцена.

Заедно с тях в програмата на фестивала ще видим още от най-любимите изпълнители на музиката от 90-те до днес – Alexia, Apache Indian, Culture Beat, DJ Quicksilver, S.T.S.B. FKA Fun Factory, Kate Ryan, Lucenzo, N-Trance, Paradisio, U96, Dr. Alban, а и специалното завръщане на Гумени глави, които планират да взривят публиката с легендарните си хип-хоп парчета, оставили незаличима следа в българската музикална история през 90-те.

Nana пристига няколко дни по-рано, за да съчетае участието си в събитието с кратка почивка в Бургас. Той лично е избрал 5-звезден хотел в града и споделя, че винаги се е чувствал изключително добре в Бургас и в България.

Alexia ще изнесат 45-минутен концерт на живо с групата си, която пристига директно от Италия. Alessia Aquilani ще бъде настанена в самостоятелен апартамент в хотел в центъра на Бургас, но по отношение на храна и напитки няма предявени специални претенции.

Apache Indian - псевдоним на известния вокалист от 90-те Стивън Капур, също стяга багажа си за Бургас. Няма начин да не сте танцували на хита му "Boom Shack-A-Lack". Певецът се слави със смесването на ямайско реге и индийска танцувална музика "бангра". Той, заедно с диджей и музикант от Индия ще открият втората вечер на фестивала.

Германското денс дуо Culture Beat пък ще изпее всички свои хитове - емблематичните "Mr Vain", "Got It, Get It" и "Anything" ще прозвучат в изпълнение на Jackie Sangster и дуетната ѝ половинка. Информация от кухнята издава, че двамата са почитатели на охладеното шампанско и са поръчали такова за своята гримьорна.

Dr. Alban, когото феновете на фестивала си пожелаха отново, ще бъде настанен в 5-звезден хотел с екипа му от 4 души. За неговия комфорт ще се грижи и екип на организаторите, а сред напитките, които е заявил, са фреш от портокал, местна лагер бира, вода и свежи плодове.

Веселяците от Fun Factory пък залагат на водка и бяло вино. Изпълнителите на "I Wanna Be With You", "Close To You", "Celebration" и много други хитове от 90-те кацат в Бургас в деня на шоуто си. Те ще излязат на сцената от 20.15 ч. на 4 август.

Русата красавица Kate Ryan - белгийското попълнение в списъка, ще изпълни "Decenshantee", "Ella Elle", "Voyage Voyage", както и всички останали популярни песни от репертоара си. Тя залага на диетична кола преди и по време на изпълнението, а за екипа си е поръчала тъмен ром, сухо мартини, както и микс от свежи плодове и ядки.

Кралят на "Danza Kuduro" Luís Filipe Fraga Oliveiraq, познат като Lucenzo, пристига в България, за да включи Бургас в световната си обиколка през това лято. Всички фенове на 90-те имат спомени с хитовете на регетон звездата от Португалия, с когото на 5 август след полунощ ще танцуваме епично на пристанището в морския град. Lucenzo е поръчал бутилка марково уиски, шампанско и изобилие от плодове и пресни сандвичи.

Snap! пристигат с гръм и трясък за втори път в Бургас. След проведената анкета в края на миналата година, феновете на бургаския фестивал избраха именно Penny Ford и компания да бъдат сред повторно поканените за петото издание на фестивала. Емблематичната изпълнителка на "Rhythm Is A Dancer", "The Power", "Keep It Up" не се нуждае от представяне. Но е любопитно да се знае, че тя обикновено не излиза на сцената, ако не ѝ бъде осигурена охладена бутилка от любимото ѝ пенливо вино преди участие. Такова ще я чака и в гримьорната и в Бургас.

Ден по-рано обаче - на 3 август, от 17.00 часа в центъра на Бургас ще има "Warm up party" със специални гости – DJ Marty G, Surmata Hary & Spice Music Вand и Свет Радославов със специалното си шоу "90`s Violin Show". Събитието е безплатно и предстои на любимо за бургазлии място – пространството до "Часовника".

Както винаги, запазете си първия уикенд на август за незабравимата фиеста на пристанище Бургас – неповторимата атмосфера на Spice Music Festival ще ви пренесе в едни от най-вълнуващите музикални години и ще ви зареди с нови спомени за дълго, уверяват организаторите.

Билети могат да бъдат закупени онлайн от Ticket Station Bulgaria, както и в магазини "На тъмно" и мрежата на Fast Pay.

Spice Music Festival се организира от "Културно-масова дейност" ЕООД и "Фест тийм" ЕООД с ексклузивната медийна подкрепа на радио Energy – станция № 1 за музика от 90-те и община Бургас.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички