Сръбската трап звезда Voyage ще запали клуб Moonlight в навечерието на празника на Варна


Сръбската трап звезда Voyage ще запали клуб Moonlight в навечерието на празника на Варна

1789

Вълнението е осезаемо, докато Варна се подготвя да посрещне сръбската трап звезда Voyage за първия му концерт в България от 23.00 ч. на 14 август.

Дългоочакваното събитие ще се състои в живописния Moonlight Club, разположен на красивия варненски плаж. Като едно от най-горещите имена в музикалната индустрия на Балканите, изпълнението на Voyage обещава да бъде наелектризиращо преживяване за българските му фенове, които от години очакват да дойде този момент.

Известен с уникалния си стил и безспорен талант, Voyage бързо трупа стотици милиони стриймове в YouTube и Spotify и печели голяма популярност сред младите фенове не само на Балканите, но и в цяла България. Въпреки натоварената си лятна програма с всекидневни концерти в Европа, включително във Франкфурт, Цюрих, Будва и Скопие, изпълнителят се е постарал да даде приоритет на феновете си в България. Това ексклузивно събитие в клуб Moonlight ще отбележи първия и единствен негов концерт във Варна през тази година, което го превръща в рядка възможност за среща с неговата българска публика.

Moonlight Club с неповторимата си атмосфера точно на плажа е перфектното място за провеждане на този спектакъл. Варна продължава да се утвърждава като един от най-значимите музикални центрове в България с непрекъснатата подкрепа и популяризиране на местни и международни артисти, а концертът на Voyage допринася за репутацията на града като оживен културен център.

Voyage е подготвил специален сетлист, включващ комбинация от най-големите му хитове и някои чисто нови парчета от дългоочаквания му предстоящ албум. Посетилите концерта могат да очакват незабравима нощ, изпълнена с любимите им хитове и характерното завладяващо изпълнение на Voyage, уверяват организаторите.

В очакване на грандиозното събитие Voyage изрази своята благодарност към българските си фенове и Варна, като заяви: "Невероятно развълнуван съм да пея в България за първи път, а Варна винаги ще има специално място в сърцето ми. Любовта и подкрепата от страна на българските ми фенове са огромни и нямам търпение да споделя този незабравим момент с тях във Варна. За мен е чест да посетя такъв красив град, който истински цени музиката и изкуството".

Фенове от цяла България се готвят да се съберат в клуб Moonlight, нетърпеливи да станат свидетели на изгряването на една суперзвезда.

Билети и повече информация - на: artkt.eu/voyage.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички