Стефан Помпуняк ухажва Камерън Диас и Масив Атак


Стефан Помпуняк ухажва Камерън Диас и Масив Атак

4075

Стефан Помпуняк приготвя следващото издание на прочутата компилация “Hotel Costes”.

Корифеят на електронния саунд има намерение да включи като бонус в част от тиража й микс с любими парчета на Масив Атак, Камерън Диас и мелодии, с които е озвучавал модните дефилета на Ив Сен-Лоран и Гучи.

Французинът е отговорен за музиката, която звучи в заведението на Камерън Диас в Маями и в открития бар на Масив Атак в Бристол.

„Това са много специални персони за мен. Отдавна имах такава идея, смятах да го направя още за предишното издание”, признава бащата на популярната серия “Hotel Costes”, но отказва да издаде повече детейли.

В диска ще има и тракове, за които „просто не остана място” в соловия му албум “Hello Mademoiselle”, който Помпуняк представи и в София на живо миналата година.

Освен това той е замислил и „лека изненада” за феновете на филмовата музика. „Може би отново ще направя ремикс на някоя от мелодиите на Енио Мориконе”, допълва Стефан.

В “Hello Mademoiselle” той пусна изпълнението “Here’s To You” –  по музика на Мориконе и текст на Джоан Бейз, но го прекрои почти неузнаваемо.

Фолк рок жрицата го изпя в испаноезичния си диск “Gracias La Vida” (1974).  
       

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички