Teen Boom Fest 2023 ще има нова специализирана зона в Бургас


Teen Boom Fest 2023 ще има нова специализирана зона в Бургас

2230

И тази година тематичните уикенди в Бургас спазват желязното правило "за всекиго по нещо". 

От 18 до 20 август светлините на прожекторите ще се насочат към младите хора в града. Поредните издания на Teen Boom Fest и Burgas Skate Оpen ще накарат морския град да пулсира с младежки вайб.  Обичаният фестивал Teen Boom Fest призовава #НеНаАгресията!ДобритеДумиСаПриятелство.

Тази година събитието ще се проведе при вход свободен на Морската гара в два дни - 19 и 20 август, от 16.00 часа до 18.00 часа. Четвъртото издание на най-голямата младежка проява провежда мащабна кампания срещу насилието и агресията във всичките им форми. Инициативата е насочена към превенция на агресията, създаване на сигурна среда, формиране на култура на общуване сред малолетните и непълнолетните без насилие и без използване на езика на омразата. Основната цел е чрез положителни послания да бъде спрян физическият и психически тормоз сред подрастващите и да бъде провокирана позитивната енергия в тях. Организаторите очакват настоящето издание да бъде още по-мащабно от предходните и да събере повече от 7 000 фена на най-известните и актуални инфлуенсъри, спортисти и музикални изпълнители в страната. Събитието има и международно участие - на тик ток сензацията Pajаk.

Вижте кой ще се включи във фен срещите и концертите на 19 и 20 август:

На 19 август на фен среща ще видите Megsunn, Linsho, Лили Аначкова, EVA, Димитър Пурнаво, Torino & Pashata, D-ZASTA, Иван Тишев, Габи и Десо ("Един за друг"), Димана и Христо ("Един за друг") Вики и Георги ("Един за друг"). Звездите ще ви очакват от 16.30 часа.

20 август фен срещи: Alexander Vlog, DENI Йоан - Петър Alexcheto BlackGogo Presinka Ei Bo, Ива Мандичева Ronsy & Chole, Алекс и Влади, Hyperkong Alexander Vallentine, Ивайло Захариев. Концерт на Алекс и Влади, Fyre & Theo, V:rgo & Emil TRF.

Две пожарни със спасително оборудване, мотори, бронежилетки, специализирани автомобили, въоръжение, каски, щитове, "Робокоп" костюм, алкоочила, които чрез игра виртуално пресъздават въздействието на алкохола, вземане на пръстови отпечатъци (една от първите улики при престъпление), демонстрация на мобилната тринога за скоростен режим, снимки за спомен със служители от отделните служби и тяхната техника ще бъдат част от специално обособена зона на мащабното събитие.

За младежите и техните родители в зоната на фестивала ще акостира впечатляващ граничен полицейски кораб. На него ще ви очаква технически екип с кратка презентация, а всички желаещи да разгледат отвътре машината, ще имат възможност да направят това след спазването на организиран пропускателен режим.

Паркинг зоната ще осигури допълнителни места за около 120 автомобила, а за по-голяма безопасност временно ще бъде ограничено движението от кръговото кръстовище на хотел "Приморец" в посока Морската гара. Това стана ясно на среща между представители на община Бургас, служители на реда, контролни органи и институции, ангажирани с провеждането на фестивала.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички