Техно фестът Хард Лав 2 събира 7 диджеи в зала Христо Ботев


Техно фестът Хард Лав 2 събира 7 диджеи в зала Христо Ботев

3712

Седем диджеи, 4-ма от които са сред най-горещите в момента международни майстори на техното, ще направят фурор в зала "Христо Ботев" с близо 12 часов маратон на 3 ноември.

Събитието, наречено "Хард Лав 2", събира на една сцена Свен Витекинд (Германия), Алекс Kалвер (Великобритания), Тобияс Люк (Германия) и Аксел Kаракасис (Гърция).

След като първите 100 билета на промоционална цена от 15.99 лв. се разграбиха за по-малко от 48 часа, организаторите от "Ултра 359" DJ Смърф и Мис Лидия пуснаха нови 100 билета на промоционална цена от 20 лева.

"Промоцията е специално за хората от провинцията, които продължават да засипват пощата ни с въпроси за проявата, очертаваща се да бъде най-голямото техно събитие на годината", поясни DJ Смърф.

"Получаваме запитвания не само от страната, но и от Гърция, Румъния и Македония", допълва го Мис Лидия.

Само "загрявка" наричат организаторите първото издание на "Хард Лав", което през май събра близо 1200 души в новотокрития "Парти център" в София.

DJ Смърф, един от основателите на най-голямата в България компания за промотиране на електронни партита - "Метрополис", си е поставил за цел новата му рожба "Хард Лав" да стане най-голямата и мащабна техно проява в България и региона.

Хедлайнер на техно феста ще бъде Свен Витекинд. От началото на милениума той бавно, но сигурно се превърна в една от водещите фигури на германското хард техно движение. През 2006 Свен е направил 100 гига, включително на легендарния "Лав Парейд". Най-голямото немско списание за електронна музика "Рейвлайн" му връчи приза "Best Remix 2006" за хард технo версията му на легендарното парче "Get On Up" на DJ Ръш. Свен финишира и на 10-то място в класацията на най-добрите германски диджеи на годината.

Другият германски гост е 25-годишният Тобияс Люк, известен още като Оби. Макар и най-младият изпълнител в програмата на техно феста, той е изгряващата звезда на германската хард техно сцена и издава за първокласни техно лейбъли.

Аксел Kаракасис е основният гръцки техно артист в момента. Неговите фънки и груви техно продукции звучат в сетовете на основни международни играчи като Kарл Кокс, Mарко Бейли, Kристиян Варела, Валентино Kанзияни, Марко Hастик и холандеца Миша. 2006 бе изключително успешна за гръка в международен план като той успя дори да дебютира в престижния Топ 100 на световните диджеи на списание "DJ Маг".

Алекс Калвер е един от най-горещите продуценти от Великобритания. Cъс своя забележителен техно ориентиран звук този изключително талантлив автор-ремиксър си заслужил уважението на световната техно сцена и има вече над 100 издадени парчета за различни лейбъли. Hегови оригинални продукции и ремикси са в плейлиста на много от световните топ техно ди джеи, сред които Дейв Дъ Дръмър, Роберт Натъс, Борис Ес и Пет Дуо.

Билети за техно феста могат да бъдат намерени в мрежите на "Тикетстрийм" и "Евентим", както и в билетен център НДК - София, Зимен Дворец на спорта, магазин "Медуза" - Велико Търново, магазин "Електрика" - Пловдив и магазин "Динакорд" - Бургас.

До 3 ноември нормалната цена на билетите ще е 22 лв.

В самия ден на партито ценните хартийки ще струват 25 лв.

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички