Бруталягите от Франция Benighted ще ударят в София


Бруталягите от Франция Benighted ще ударят в София

867

Бруталягите от Франция Benighted идват за концерт в столичния клуб "При Черепите" на 1 март.

Benighted е концертно активна банда, която в последните години чрез похвално постоянство, с усърдие и без компромиси, затвърди името си в дет/грайндкор жанра. Към днешна дата Benighted несъмнено са лидери на френската екстремна ъндърграунд сцена и група с натоварен график. "Щастливи сме, че успяхме да я ангажираме за ексклузивно шоу в региона (заедно с това в Румъния)", не крият организаторите EventEase.

Benighted предлагат в музиката си бруталността на дет метъла с интензивността на грайндкора, подправена с текстове от грайнд стилистиката. Те няма да скрият нищо от това, което един психопат носи в мислите си и ще пресъздадат стряскащи подробности от неговия свят... И така на живо ще се сблъскате с притеснителните картини на изкривеното болно подсъзнание, които французите поднасят на сцената с подобаващата лудост и емоция. Benighted знаят как се прави и го доказват по международните трибуни вече над две десетилетия.

Предвождани от фронтмена си и оригинален член на групата от създаването ѝ през 1998 г. Julien Truchan, Benighted пристигат за второто си шоу в България, като ще представят едночасов сет с класики, както вероятно и съвсем нови парчета. В момента момчетата записват своя нов албум в Kohlekeller Studio в Германия. Все още няма назначена дата за неговото издаване, но е ясно, че ще е част от каталога на Season Оf Mist, с които бандата работи от 2011 г. насам. През този престижен лейбъл излезе и главорезният последен засега албум на групата "Obscene Repressed" (2020)., който е още една еталонна продукция изкусен дет-грайнд "made in France".

Билети - онлайн в системата на Paysera https://bit.ly/BenightedSofia и на касите в магазини "На тъмно" в цялата страна.

"При Черепите" е на булевард "Илиянци" № 1.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички