Глен Хюз с концерт в София през май. Турнето в чест на "Burn" отново ще мине през България


Глен Хюз с концерт в София през май. Турнето в чест на "Burn" отново ще мине през България

1237

BGTSC представя: концерт на Глен Хюз (GLenn Hughes), който ще се състои в столичния клуб Joy Station от 20.00 часа на 27 май.

Гостуването у нас е част от турнето 50th Anniversary "Burn" Album Tour 2024.

След страхотния концерт миналата година, отново ще чуем целия класически албум на Dееp Purple.Този път шоуто ще бъде клубно и пред най-верните фенове. Легендарният музикант е отново на обиколка и България и този път е задължителна дестинация.

Билетите се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Деца до 7-годишна възраст влизат без билет, но с придружител и с попълнена декларация.

При всяко събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки, закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период.

BGTSC е член на сдружението "Сцена Музика" и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България.
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички