Алис Купър идва в страхотна форма и със звезден състав в Каварна


Алис Купър идва в страхотна форма и със звезден състав в Каварна

5280

Днес организаторите на "Калиакра Рок Фест" изпратиха до медиите поредна порция подробности около участниците в тазгодишното издание на фестивала. Ето и последните новини около Алис Купър (Alice Cooper):  "Кръстникът на шок рока – Алис Купър, който ще бъде в центъра на рок събитията в Каварна на 6 юли тази година, се чувства по-добре, отколкото на 29! Това сподели самият той, в наскоро дадено интервю за американската преса. В разгара на тазгодишния "Калиакра Рок Фест 2008", феновете на Мистър Купър, ще могат да се убедат сами в младежкият му рок дух и форма.

Символът на шок рока, който в момента приключва работа по последния си албум "Along Came A Spider", избра точно Каварна да бъде стартова, отправна точка за предстоящия му турне.

В България култовият Алис Купър ще бъде обграден с "най-яките музиканти", както сам ги нарича, а че наистина са яки, можем да се уверим и сами. Ерик Сингър – на барабани (впрочем и барабанист на Кис, свири с Алис Купър от 19 години), Чък Гарик - бас (свирил с Рони Джеймс Дио), китаристи ще са Кери Кели (свирил с групата на Слаш) и Джейсън Хук.

За бандата си той добавя: "Мисля, че веднъж, когато вече си навлязъл в бизнеса - в крайна сметка винаги откриваш и попадаш на велики музиканти".

През май легендарният Алис Купър и прочутият китарист Слаш изнесоха специален благотворителен концерт в подкрепа на музиканти и хора от музикалния бизнес, лекуващи се от някаква зависимост. Самият татко Алис се пребори със зависимостта си от алкохола още преди години, а в тази връзка споделя мислите си в настоящия момент: „Всяка голяма рок звезда, винаги стига до момент, в който трябва да реши да завие на ляво или на дясно. В този момент с теб или е свършено или продължаваш напред. Сега наистина се чувствам по-добре от всякога..." Организаторите напомнят, че вече са в продажба всички видове билети за фестивала. Местата, на които можете да ги намерите са Билетен център на НДК и в мрежата на Ticketstream. Еднодневният билет е с цена 50 лева, а комбинираният за два дни струва 70 лева.

Общият билет за трите дни на "Калиакра Рок Фест 2008" е 90 лева.

Фестивалът вече има и официален сайт, от който всеки фен ще може да се информира за най-актуалната информация около предстоящите музикални събития.  Тази година в Каварна, освен Алис Купър, ще се изявят още Менъуор, Сикст Сенс, Холи Хел, Ин Флеймс и Слейър.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички