Атрактивната DJ Лука вдига до сутринта афтърпаратито на Тиесто


Атрактивната DJ Лука вдига до сутринта афтърпаратито на Тиесто

4969

DJ Лука (DJ Lucca) ще забавлява публиката до сутринта след сета на Тиесто (Tiesto).

Майсторът на пулта ще пуска в столичната зала "Фестивална" на 17 септември. Както "MySound.bg" вече извести, диджеят пристига като част от световното си турне “In Search Of Sunrise 2008”.

DJ Лука е сред най-популярните дами на световната клубна сцена. Освен с бийт, атрактвивната чехкиня ще държи и с чар публиката на крака до сутринта.

Нейната любов към електронната музика започва когато е едва на 16 години, след среща с популярния Боби Сентър в Бърно. В началото на 90-е участва в едни от първите електронни партита в Чехия, на които специални гости са Пол ван Дайк и Ник Уорън. Лука става артист на „Czech Mersey Agency” и е канена на легендарни партита като "Supersonic Garage", "Metronome" и фестивала "Hradhouse".

Класирана е на 9-о място сред най-добрите диджеи в света според авторитетното немско списание за електронна музика „Groove”.

През 2005 е поканена да се присъедини като официален съпорт на европейското турне на Тиесто. Наред с диджей участията си, Лука е и много популярен продуцент и работи за лейбъла „Acapulco”. Нейни прачета стават любими на мегазвезди като Пол ван Дайк и Карл Кокс. Година по-късно излиза най-големият хит на Лука - „Bodydance”, който превзема "MTV" с видео, направено от същия екип, който снима клиповете на Фет Бой Слим.

Подгряващи от българска страна за шоуто на Тиесто ще бъдат DJ Андрез, саксофонистът Динко Петров и тандемът на диджей Владислав Рашков и Вяра Панталеева.

Андрез се занимава с музика от 3-годишна възраст, учи в Държавната музикална академия със специалност пиано и участва в различни поп и рок групи до 2000. Интересът му към електронната музика датира от 1999, а през 2005 става част от най-голямата диджей агенция у нас – „Back 2 Back”. Резидент вечерите му в клуб "Червило" в София и клуб "Мания" в Слънчев Бряг са супер популярни сред парти аудиторията в цяла България.

Негови авторски тракове и ремикси са част от плейлиста на някои от най-големите имена в бранша като Ернан Катанео, Джейсън Джолинс, Алекс Агилар и др. Заедно със своя творчески партньор - DJ Десо, Андрез е собственик на лейбъла „Seaburn Records”, специализиран в издаването на прогресив хаус.

Динко Петров учи в музикалното училище в Пловдив, което завършва със специалност фагот. Прави множество концерти и печели награди от престижни конкурси за класическа музика. Паралелно се появява и увлечението му към друг духов инструмент - саксофон. През 2000 е приет в Държавна музикална академия със специалност саксофон. Наред с това започва да свири по клубове и прави записи с групи като Хиподил и Уикеда. Издава албум и снима клипове с група Седем. Саксофонът става неговото призвание. През лятото на 2004 се запознава с DJ Пачо Би, с когото правят съвместен проект. Пускали са в различни клубове като "Planet Club", "Hollywood Select", "Makalali" и др. Динко е поканен да свири на партито “Pacho B, Pepo & Friends” в клуб "Плазма".

Владислав Рашков е сред известните имена на българската електронната сцена. Гостувал е във всички добри клубове у нас и често е канен като гост диджей на партита в чужбина. Той е първият български диджей, lвъртял в легендарния "Turnmills".

Вяра Панталеева пък е позната на публиката от участието й в телевизионния музикален формат „Стар Академи”. Срещата й с Владислав Рашков е съвсем случайна, но съвсем неслучайно се събират в общ проект. В саунда му са електронни ритми и женски вокал. От първото им участие в началото на 2008 до днес двамата могат да се похвалят с много участия в цяла България, както и с куп фенове.

Българският съпорт за шоуто на Тиесто ще бъде наистина звездно и достойно подгравяне на мегазвездата, така че не закъснявайте за партито, обясняват организаторите "София Мюзик Ентърпрайсис".

Още от 17 ч. пред залата ще има парти за най-запалените фенове на електронния гуру, които ще могат да вдигнат градусите на настроението си с живи сетове на български диджеи и бира "Туборг".

Вратите на залата ще бъдат отворени точно в 22 ч., когато ще стартира и голямото парти.

Тиесто скача на сцената точно в полунощ.

Билети за шоуто могат да бъдат закупени на цени от 35 до 50 лева от касите на "Тикетпро" в цялата страна, Билетен център, НДК, София, Билетна каса в сградата на "Денс Център", "Син Сити" и онлайн на адрес www.ticketpro.bg.

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички