Барабанистът на Рейдж и Стратовариус води Министри в София


Барабанистът на Рейдж и Стратовариус води Министри в София

5844

Барабанистът на Рейдж и Стратовариус води Министри (Ministry) в София!

"Мога да ви кажа и кой е тур мениджър на Министри за Европа", подметна съвсем небрежно Васил Върбанов в разгара на разговора с Тери, Здравко и Дани от Ейлиън Индъстри (Alien Industry), провел се на 11 юни в студиото на "Тангра Мега Рок" и излъчен на живо в онлайн-ефира на радиото.

"Никога няма да познаете, защото е човек от тотално различна сцена. Барабанист е, при това германец, известен със своята прецизност. Свирил е в около 200 групи, най-известните от които са Рейдж, Меконг Делта, Грейв Дигър, Саксън... Става дума за Йорг Михаел", допълни Върбанов.

Още любопитни подробности за концерта на Министри в зала "Христо Ботев" в София на 12 юли (събота), организиран от "Тангра Мега Рок" и "София Мюзик Ентърпрайсис" в рамките на фестивала "Арена Музика 2008", както и последните новини от лагера на Ейлиън Индъстри, може да откриете тук.
Както знаете, прощалното европейско турне на Министри, "C U LaTour 2008", което ще премине и през София на 12 юли, вече започна, а съставът, в който американските индъстриъл метъл легенди ще се развихрят на сцената в Студентски град, включва Томи Виктър от Пронг (китара), Син Куърин от Револтинг Кокс (китара), Тони Кампос от Статик-Екс (бас), Арън Роси от Пронг (ударни), Джон Бекдел от Пронг (клавир) и, разбира се, самият Ал Юргенсен (вокали)!

Билетите за първия и последен в историята концерт на Министри в България струват само 25 лева и се продават в билетния център на НДК и мрежата на TicketPro, в магазини "Orange" и "Vision" в столицата, супермаркети "Пикадили" в София, Варна и Бургас и бюрата на Вестникарска група България в София.

Още от Метъл


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички