Боби Блиц (Оувъркил): Много е важно да си позитивен!


Боби Блиц (Оувъркил): Много е важно да си позитивен!

5756

Наближава поредното издание на траш метъл фестивала "Thrash Till Death" в Каварна и организаторите му ни запознават с основните герои на тазгодишното музикално шоу:

"Емблематичният Боби Блиц от легендарната траш метъл банда Оувъркил (Overkill) няма търпение да дойде по нашите ширини. Прекрасни спомени и жажда за източноевропейски фенове стои зад турнето на екстремната група с посока Каварна. Хедлайнърите на тазгодишния "Thrash Till Death" са изпълнени с енергия и са готови да подлудят всички, които дойдат на шоуто им на 13 август.

След тежка диагноза за рак и шест успешно преминали операции, вокалът Боби Блиц, който е и един от основателите на Оувъркил, е по-усмихнат от всякога. По повод тазгодишното турне на бандата в интервю за американската преса, той споделя: “Много е важно да си позитивен и да имаш позитивен поглед към всичко. За това навсякъде се обграждам само с проверени хора и верни приятели”.

На въпроса какви изненади да очакват феновете им, той отговаря: „Ние никога не сме изменяли на стила си и не сме гонили комерсиалното. Тези, които ни харесват, знаят точно какво да очакват от нас и бъдете сигурни, че няма да ги разочароваме”. Агресивната банда ще промотира у нас последния си 15-ти албум “Immortalis”, който вече беше представен в Москва, Киев и Рига.

Оувъркил ще видим в състав: Боби Блиц - вокал, Ди Ди Верни - бас, Дерек Тейлър - ритъм китара, Дейв Линск - соло китара и най-новият член на бандата - Рон Липники зад барабаните.

Третото издание на "Thrash Till Death", на 13 август в Каварна, ще посрещне за първи път в България и траш метъл бандите Екзъдъс и Три Инчес Ъф Блъд, както и българите Ласт Хоуп.

Организаторите вече пуснаха билетите с цена 25 лева в билетния център на НДК и в мрежата на Ticketstream. В деня на фестивала, те ще са по 30 лева."

Още от Метъл


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички