Боби Макферин пристигна за концерта в София довечера


Боби Макферин пристигна за концерта в София довечера

5976

Боби Макферин (Bobby McFerrin) вече е в София.

След няколко часа Господин 4 октави събира почитателите си в зала 1 на НДК.

Музикантът пристигна вчера рано следобед. Той отседна в четиризвезден хотел в центъра на столицата и сподели с организаторите - "Уондър Мюзик" и "Джаз FM", че най-после се е сбъднало желанието му да стъпи на българска земя и с нетърпение очаква срещата с родната публика.

Визитата на уникалния изпълнител бе планирана в продължение на година и половина, а българските меломани най-после ще имат удоволствието да видят на живо легендарния вокалист.
 
Музикантът по никакъв начин не затрудни организаторите със специални изисквания. Скромен като присъствие, изключително непринуден и с неотразим чар, Макферин пожела да има изобилие от пресни плодове и плодови чайове. Тъй като се придържа се към здравословен хранителен режим, това са и основните акценти около подготовката за пристигането му.

Като реверанс към многобройните почитатели на неговата музика организаторите решиха в деня на концерта на касите в билетния център на НДК да пуснат допълнително количество билети на цена от 40 лв ., за да могат повече хора да имат възможност да се докоснат до магията на този феномен. 

Робърт "Боби" Макферин обещава 90-минутно шоу и очаква искрената подкрепа на публиката в залата.  
 
 

Още от Джаз/Блус


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички