Б.Т.Р. и Уикеда на световното турне на Jack Daniel’s


Б.Т.Р. и Уикеда на световното турне на Jack Daniel’s

5396

Б.Т.Р. и Уикеда ще свирят на събитие, част от рок тур послучай рождения ден на Джак.

За първи път "Jack Daniel’s" реши да отпразнува рождения си ден по нов и вълнуващ начин - с уникално световно турне в 10 държави. Специалният камион на "Jack Daniel’s" пристига в Несебър в края на седмицата, след като премина с много шум и рок на живо през Дания, Италия, Гърция и Унгария.

Неговата цел е да срещне отблизо феновете с духа марката.

Камионът ще остане в Несебър на 22-и и 23-и август. Още в петък следобед на Южното пристанище ще бъде изграден уиски бар на открито и обширна "Jack"-зона за забавления. Б.Т.Р. и Уикеда пък ще веселят публиката на живо съответно в петък и събота след 20.30 часа.

Всички приятели на музиката и на "Jack Daniel’s" да заповядат след 18 часа. Партито ще продължи до 2 часа след полунощ.

Освен музика на живо, "Jack Daniel’s" ще посрещне гостите и феновете си с много игри и подаръци. ВИП-зоната, обзаведена с удобни кожени кресла и играни маси, предлага на гостите да поиграят "Black Jack". Освен това забавления предлагат още четири игри и състезания. За всеки участик е приготвена специална награда.

През цялото време плазмени екрани ще показват кадри от Линчбърг, Тенеси, - родното място на Джак Даниел, както и детайли от процеса на производство на "Jack Daniel’s Tennessee Whiskey". В специално оформен кът гостите ще могат да се снимат в любимия люлеещ се стол на Джак Даниел на фона на картини от Линчбърг.

Честванията на рождения ден на Джак Даниел ще продължат до края на септември с над 20 промоции и събития в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново и др.

Рожденият ден на създателя на "Jack Daniel’s Tennessee Whiskey" се чества традиционно през целия септември с много промоции в заведенията и магазините. Причината за това е, че никой не знае точната дата, на която е роден Джак. Тази информация изчезва при голям пожар заедно с целия архив на съда в Линчбърг през 1850.

Запазва се само споменът, че рожденият му ден е през септември.


Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички